Melyik videokártyát ajánlanátok Full HD felbontásra?
I5-4460 mellé kellene videokártya Full HD felbontásra. Természetesen a legújabb játékokat maximum grafikai beállítások mellett szeretném játszani. Legtöbbet open world, rpg, fps játékokat játszom.
Arra vagyok kiváncsi, hogy szerintetek melyik a legjobb, legoptimálisabb vga ezek mellett a feltételek mellett, nem arra, hogy az adott összegből mi jön ki. Ezért nem is írok összeget, ne befolyásoljon senkit.
Válaszaitokat köszönöm!
inkabb igy:
kb.
GTX960 - 65ezerig
R9 380 4GB - 75ezerig
R9 380X - 80ezerig
GTX970 - 105ezerig
R9 390 - 110ezerig
R9 390X - 135ezerig
GTX980 - "GTX980Ti -ig"
970 vagy 390X kozott erdemes valasztanod
#3 * GTX960 4GB 65ezerig
lemaradt hogy a 4GB os valtozat
de gondolom nem a legalapabb Full HD ra valo kartyat fogod fontolgatni, ha csak nem kicsi a keret
380X annyira nem eri meg
es 390 se nagyon (persze ezt kedlik legtobben megis szoval neked kell eldonteni)
És ezek közül melyik? Tudom, amelyik belefér a keretembe. Csakhogy Én pont arra voltam kiváncsi, hogy mi a legoptimálisabb, legjobb választás a fent leírt kívánalmaimnak, és pont nem arra, hogy mi fér bele a keretembe!
Köszönöm a válaszodat, ment a pacsi.
A kérdés még nyitott. Melyik kártya a legoptimálisabb?
Az #5-ös válasz az #1-es kérdésre ment. Talán mást már körvonalazódik az az egy kártya amire nekem szükségem van. Az mindegy, hogy AMD vagy Nvidia.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a like.
szamomra a 960/970 lenne nvidia fanatikusag miatt
szamodra a 380 4GB is megfelrlhet ha magas fps nem szamit
kb. 70ezerert eleg jo vetel
970/390 kozul meg neked kell donteni
ezek magasabb fps t adnak
szoval ha arat nem figyeled akkor is megvan a sorrend mar latod
ugy kovetik egymast teljesitmenyben is
persze 970 inkabb a 390 felett van de altalaban olcsobb, persze 970 nek van hatranya is de ez inkabb elmeleti mint gyakorlati
szoval osszegezve
380/390
960/970
380 nak atlagban meg van a 10% os elonye a 960 al szemben
390 nek viszont nincs meg ilyen atlagos es latvanyos elonye atlagban, 970 nek viszont inkabb
390X meg persze erosebb es ehhez kepest egesz jo arban is szokott lenni neha 125ezerert kb.
ha pedig penz egyaltalan nem szamit FHD re is lehet 980 t hasznalni
lenyegeben fhd ra valo csucskartya leginkabb bar WQHD n is jol teljesit (de ez neked ugyse szamit)
R9 380x tökéletesen elég mindenhova fhd alatt , a gtx 970 még megfontolandó lehet , bár nem biztos , hogy számodra sokat számít az az 5-10 plusz fps ultra felbontás mellett.
R9 390 fhd alatt semmivel sem hoz nagyobb teljesítményt mint a gtx 970 , viszont WQHD, 4K alatt előnyt élvezne a több vram miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!