Videókártya lenne a hibás?
Figyelt kérdés
3 hete tönkrement a videókártyám (nVidia GeForce FX5500) nem csodálom hisz már nagyon régi volt. Másfél hete hoztak 1 használt nVidia GeForce 6800-at beletettük a gépbe igaz alig fért el (alaplapom asRock p4vm800) szóval először csak pityegett utána be tudtuk hozni a képernyőt, de mikor fel telepítettük a drivert (hivatalos nvidia weblaprol) ami támogatja a 6-os szériát utána az üdvözlő képernyőig elért a gép (vonalas/pixeles kép volt) és utána csak fekete képernyőt mutatott a monitor. Mi lehet ennek az oka? A Videókártya lenne a ludas vagy az alaplapom nem fogadja el a kártyát?2016. márc. 14. 09:26
11/18 MGéza válasza:
Az molex lesz, olyannak lennie kell. AGP-s kártyák még nem használtak pci-e csatit, esetleg az utolsó darabok már talán. De a GF 6000-es széria biztos nem.
12/18 MGéza válasza:
Ha van olyan, dugd be akkor. Szerintem mindjárt jó is lesz.
13/18 A kérdező kommentje:
rá volt dugva de ugyan azt csinálta am 450wattos a tápegység és nemsok minden használja
2016. márc. 14. 10:44
15/18 A kérdező kommentje:
+1 kérdés. mivel így az alaplapi integrált kártyát használom amiről a hivatalos oldalon ezt találtam:
"Integrated UniChrome Pro 3D Graphics
Shared Memory Max. 64MB (with the pre-condition of at least 256MB system memory)"
így netán valami játékot eltudna vinni? vagy csak irodai dolgokra lehet használni, mert unalmamba nem tudok semmit csinálni rajta amíg nem szerzek be 1 videókártyát
2016. márc. 14. 16:08
16/18 MGéza válasza:
Hát nagyon kőkoriakat, 2000 körülieket az integrált is elvisz, feltéve hogy beéri 256mb memóriával. Ugyanis a leírás azt jelenti, hogy 64mb van neki fenntartva a rendszermemóriából és legfeljebb annyit csíphet le magának.
17/18 MGéza válasza:
Tévesen írtam. 64mb lehet a max amit használhat az integrált.
18/18 A kérdező kommentje:
hát a gépbe 1GB van de 960 ír mivel azt a 64mb-t levette és köszönöm a válaszokat :) egyébként a counter strike-t próbáltam futattni szoftver módba mivel gondoltam open gl-t az integrált kártyám nem támogat de el se indította :O
2016. márc. 15. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!