Miért állítják a gyártók magasra a hőfokot a videokártyák hűtésének a szabályozására?
Figyelt kérdés
Csak nem azért, hogy hamarabb elromoljon?
Pl a mostani kártyámnak is 77 foknál kapcsol magasabb fordulatra a hűtése. De 70 foknál már nem tudom megfogni a bordáját. Egy másik hűtővel meg a legalacsonyabb fordulaton is 30 fokos alapon, játékkal meg 41 fokos.
2016. jan. 6. 04:11
1/4 anonim válasza:
Képzeld ha mindent úgy gyártanának, hogy örökké tartson. . :)
Hamar tönkremenne az ipar, és vele együtt a gazdaság.
2/4 anonim válasza:
Energia hatékonyság miatt. Sok mostani vga 60 fok alatt el sem indul! De könnyen orvosolható! Msi afterburner progit felteszed tud indulni a windowsal együtt ,és abban beállíthatod a ventilátorok sebességét ahogyan neked tetszik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
Inkább a Techpowerup féle programokkal leszedtem a videokártya biosát, majd módosított fan értékekkel visszaraktam.
Bár ez se biztos, hogy jó ötlet, mert folyton változtatgatja a fordulatát a hűtőnek. Így meg lehet, ennek a szabályozása fog kinyúlni :)
2016. jan. 6. 10:29
4/4 Trevor. válasza:
Hosszú távon sem árt a gpu-nak 80 fok. Aftermarket hűtővel nem csoda játék alatt 40 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!