Milyen videókártyát vennétek a gépeketbe? Filmvágás + játékhoz
értelmes legalább 20 év fölötti emberek véleménye érdekel, nem a sok kockáé, előre is elnézést tőlük! a keret kb 40 ezer ft és indokold meg a válaszod! KÖSZI! a gépem konfigja:
ASROCK B85M-DGS usb3.0+sata 3.0+DVI/HDMI kimenet
INTEL I3 4160 3600mhz + DOBOZOS HŰTÉS
2*4GB DDR3 RAM KITT 1600mhz CRUCIAL
120GB SATA3 KINGSTON SSD V300 + 1 tb hdd
FEKETE MINŐSÉGI mATX HÁZ USB3 400 W táp
Ha még van rá +10k akkor gtx 950, ha nem akkor lehet van használtan.
Indok:
-erős (gta 5-öt lazán viszi high-on)
-új technologia pl. Nvidia "shareplay"
-jó ár/érték
# +1
40ezres árkategóriában használtan vadászni a legjobb 40ért van gtx 950 vagy r7 270X olcsóbban hd 7870 vagy 7950 ami erősebb ezeknél (r9 280)
Újonan ennyiért gtx 750ti indok: Legtöbb játékot szép grafikán futtatja, szinte nem fogyaszt semmit táp csati se kell neki
De azért illik mellé egy normális 400w-os táp nem holmi "danubius" nem írtál táp tipust ezt csak azért írom
40K-ból GTX 750 Ti kártyát vennék (ilyenem van, lassan 2 éve, nekem videovágásra és játékhoz is bevált). A legújabb játékok is Full HD felbontáson, high grafikán futnak 30-40fps mellett, FXAA élsimítással.
Mi a gépház pontos típusa? Valószínűleg valami noname, így az ahhoz járó tápot ajánlatos lecserélni egy minőségire.
#1 A GTAV-t high-on a 750 Ti is elviszi, illetve a Shadowplay megtalálható minden GTX 600 szériás és újabb Nvidia videokártyában. Ezen kívül persze jobb választás a GTX 950.
ui.: Mivel csak 17 éves vagyok, ignoráld a válaszom...
1. vagyok
Ja tényleg el is felejtettem, én csak 14 vagyok, akkor nyugodtan ignorálj, mert csak egy kocka vagyok...
Kösz, hogy emlékeztettél Trevor.
Én R7 360-at vennék.
Indok: Hozza 750 Ti szintjét, olcsóbban.
De én csak 16 vagyok, szóval ne foglalkozz velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!