Gyorsítótárazás kikapcsolása Android 5. 0-n?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Android 5.0-m van, és 8 GB-os készülékem. Maga az android csak 4 gb és a sony rápakol melé még ilyen 3gb-nyi appot, amit nem tudok letörölni. Azt az 1 gb-t meg elgyorsítótárazzák az appok. Hogy tudom kikapcsolni? Nem szeretném mindig üríteni a tárat, mert naponta 20x kicsit idegesítő! Napok óta keresgélem, hol tudom letiltani, de idáig még nem találtam meg.2016. márc. 13. 16:15
1/2 anonim válasza:
mondjuk ott kezdeném,hogy letakarítom róla a sony 3gb-nyi sz rját..le lehet azt törölni,csak akarni kell.root-ról hallottál már?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de nem fogom kirootolni.
2016. márc. 13. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!