Ha van valakinek Sony Xperia z3+-a, mi a véleménye, tapasztalata velte kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2016. márc. 7. 00:10
1/2 anonim válasza:
Pont az nem volt, Z3 és Z5 viszont igen! Nagyon jó teló a Z5, de sajna a retek android 5 tönkretette nálam a tökéletes telefon képet! Nem gördülékeny, 4.4.4 sokkal jobb! Ezért váltottam vissza Z3-ra, mert arra megjelent a 4 és vissza tudom rakni 5-ről. És Z3+-ra is csak android 5-től felfele van op rendszer. Amúgy, ha neked nincs bajod vele, akkor inkább Z5-öt javaslom! A kamera bődületes, hihetetlen hogy egy telefon ennyire képes legyen, sötétben-világosban mindent vitt! Ujjlenyomat olvasó is jó cucc, gyorsabban oldja ki, mint az iPhone 6-om (céges telefon). Szal jó a Z5, de a rendszeren még sokat kell csiszolni, én nem akartam ezt megvárni és Z3. Tekintettel arra, hogy mennyivel drágább a Z3-tól és mennyivel olcsóbb a Z5-től, sztem a Z3+ nem éri meg az árát.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy árban vannak, és azért érdekelne.
z5-re pedig nincs keret
2016. márc. 7. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!