Megérte ezt a konfigot összerakni?
Csak kíváncsi lennék ki mit szól hozzá.
Alaplap:
Ascrock M3N78D FX
Ára volt: 6000ft-ért
Processzor:
Amd FX-8320+ Cooler Master Hyper 212 EVO hűtő
30e ft volt.
Videó kártya:
Gigabyte GTX970 G1 Gaming. Winforce hűtéssel.
Ár: 75e ft volt
Ram:
8gb ddr3 1800Mhz
Ár: 10e ft
Táp:
Akyga basic 650
1 év gari. Került 3e ft-ba.
SSD:
Samsung EVO 840 250 Gb
Került 15e ft-ba.
Illetve volt alapból egy 1tb-os vinyóm.
A processzor 4.5Ghz-en fut stabilan. MAx hőmérséklet prime teszt alatt 1 óra után is 52fok!
Gtx 970 szintúgy felvan húzva és van hozzű külön vga hűtés is (2 8cm-es ventilla ami igazából csak a hátát hűti...)
Játékok mint pl Bf4. Maxra húzva minden! 4k-ban stabil 40+FPS.
Black Ops 3 Maxra húzva minden. 2k-ban 60+fps.
És még sorolhatnám.
Kíváncsi vagyok egy pár véleményre. Ki mit gondol illetve hogy ilyen árban valaki tude hasonló teljesítményt csak esetleg Intel részről.(2. konfig építésébe kezdenék)
Én sajnát véleményem szerint. 139-ből sikerült összehoznom egy "valódi" gamer gépet...Amely üzemelni fog még egy jó ideig illetve Nemcsak hogy üzemelni de használható is marad még egy ideig...
Alaplap + táp vicc kategória , örülnék a helyedben hogy elindul a gép és nem füstöl le , nem ám hogy még tuningolod is.
Bravo :D
Hát nemtudom... Mesésen megy a gépezet gond nélkül...
Mivel a gépet sosem kapcsolom ki hanem barom módjára lekapcsolom áram alól mert gyorsabb... (Lekellene szoknom róla mert mindig meghal a windows...)
Így kétlem hogy egy áramszünet okozna bármi gondot.
És egyébként jómagam is úgy gondoltam hogy olcsó húsnak híg a leve de már fél hónapja üzemel a gépezet gond nélkül. Eddig tesztelgettem halálra mindent... :D
Mindent hardverapro-ról szereztem be!
Csak most helyben találtam ezt fél perc után ...
Rendesen működik az a gtx 970? Csak mert akartam tőle venni egy 960at de vissza se ír a 970ről se tesz ki képeket...
Azt pedig ajánlanám hogy ne úgy kapcsold ki mert az a táp egy kekszet sem ér csoda hogy megy vele a konfig jó lenne minnél hamarabb cserélni addig meg normálisan kapcsolni ki a géped
Ezelőtt is így kapcsoltam ki minden gépet éshát még mindig folytatom...Rossz szokás. Soha nemvolt semmivel probléma belőle csak a Windows halt meg mindig :D
Az eladóról nemtudok semmit egyébként. Csak találtam és kitettem ide...Nekem nem tőle van semmi.
És mint mondtam a táp garanciás is... Biztos vagyok benne hogy semmi baja...Illetve hogy nemis lessz.
Nemtudom nektek miféle tápokkal kapcsolatos élményeitek vannak. Nekem sosem volt gondom velük. :D
Sőt emlékszem évekkel ezelőtt mikor kijöttek az első Intel core 2 quad procik. 500ft-ért vettem egy 450W-os tápot és hibátlan volt. 3 évig használtam miután már gyenge volt sajnos crossfire-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!