Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudok venni ilyen gamer...

Jack Alvin kérdése:

Hol tudok venni ilyen gamer egeret?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenhol kerestem de nem találtam.

#egér #periféria #Speedlink #DECUS Gaming Mouse
2016. márc. 12. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
2016. márc. 12. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
2016. márc. 12. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:

tudni kell keresni: :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 12. 22:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de nekem nem pirosban kell. Nekem a fekete tetszik és olyat nem találok sehol. A Media Marktban meg már nincsen :(
2016. márc. 12. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom nem véletlenül van a nevében, hogy limited edition. Mivel 2014 novemberi ezért eléggé kétlem, hogy bárhol még rábukkansz egy limitált kiadású egérre.
2016. márc. 12. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Gamer egér, meg limitált kiadás... röhögnöm kell! Ezt a hulladékot árulják Aula Ghost Shark néven is, de az összes kínai webshop is tele van vele 10-15 dollárért:

[link]

2016. márc. 13. 00:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Épp mondani akartam, hogy eléggé hasonlít az Aula Ghost Shark-ra. Amúgy mi bajod is van vele, kedves #6? :D
2016. márc. 13. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:
#7: Csak az a bajom vele, mint az összes többi ilyen "gamer" förmedvénnyel: vesznek 100.000 darabot egy kínai webshopban, átcímkézik, és árulják 2X-5X annyiért. 6-12 ezer forintért már egészen kiváló egereket lehet kapni, csak azok nem néznek ki ilyen röhejesen, és nem világítanak, mint a karácsonyfa. A másik bajom az a fenti egérrel, hogy ócska szenzorral, vacak görgővel és hulladék mikrokapcsolókkal rendelkezik, amúgy a fogása meglepően jó.
2016. márc. 13. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nemtudom, én is ilyen egeret használok, és a legkisebb problémám sincs vele. Bár igaz, a görgőben egyet kell értenem.
2016. márc. 13. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!