Szerintetek ez mennyire korrekt ár ezért?
#18.
Figyelj itt több szálas munkáról van szó,ott az FX8350 nem gyenge,de az még játékra se rossz.Ha még már 4690K-ról van szó akkor hűtéssel és Z97-es lappal árban ugyan ott vagyunk szóval akkor az se döntő de ahova több száll kel oda az FX8350 lesz az erősebb ahova meg kevesebb oda meg a 4690K.
FX-9590 kozeliti meg az i7 6700 at, egy 8350 t 9590 szintjerehuzni tul soknertelme nincs mert ha veletlen kevesebbet is fogyaszt de nem sokkal
kedezo amugy:
200-250 t irsz
egy 270ezres gepet linkelsz
ugy tetszenek ezek a kerdesek mindeg ez van:
a kerdezo egy tularazott >>rossz<< gepet hajlando lenne kifizetni, joval tobbet fizetni mint amit utana ker hogy irjanak, joval olcsobban
aztan lehet olyat is kitalalna hogy ez nem eleg jo 200ert amit irtunk igy 270 essel sokkal jobban jar...
nagyszeru tenleg
Kiről van szó kérdező?
Ha Kontárról akkor azt kell mondjam hogy ő nagyon vágja a témát,jobban is mint én.A 43%-ost annyira nem szoktam látni szóval róla nincs véleményem.Magamról meg annyi hogyha nincs szükség a segítségemre akkor nem segítek.Másrészt ha itt nem akarsz lenni a GYK-n nyugodtan mehetsz másik oldalra,itt legalább azért van valamennyire élet és megegyezés legalábbis az IT kategória az elég jó-e téren.
Az én összeállításom,hogy lásd kivel van dolgod!
Bírom ezt az általánosítást,ilyen hozzáállással valóban nem is fogsz kapni segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!