Szerintetek ez mennyire korrekt ár ezért?
2016. márc. 12. 17:45
12/36 Közveszélyes Kontár válasza:
#6 sata ? milyen sata?
13/36 Közveszélyes Kontár válasza:
#11 +1 diquesting ! :D
14/36 anonim válasza:
#10.Én ezt azért szeretem jobban mert ezt meg lehet húzni és akkor már hozza bőven az I7 szintjét.
15/36 A kérdező kommentje:
Egyrészt játékra kéne, másrészt meg hosszú számolások elvégzésére. 200-250 között gondoltam valamit.
2016. márc. 12. 18:28
16/36 anonim válasza:
Látom vannak itt Intel fanok.Őket sosem értettem,ha egy konfig vesz valaki és 2 DB(!) gyártó közül kell már csak választani akkor miért pont a gyártó az első szempont és miért nem a teljesítmény?Mondjuk az I7 addig nyújt többet amíg az meg nincs húzva,de ha K-s I7-el lenne hasonlítva akkor már egyből más lenne az összehasonlítási pont.
17/36 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha van valakinek türelme meg szándéka hozzá, akkor kiokíthatna arról, hogy egy pc összerakáskor mikre kell odafigyelni és hogy miért. Köszi a válaszokat!
2016. márc. 12. 18:33
18/36 anonim válasza:
húzott fx 8350 egy i5 4690k szintjét nem hozza azonos óra jelen meg az i5 a földbe döngöli akkor i7 prociról itt még szó sincs .. XD de egy i5 2500k vagy i5 3470k is laposra veri :S
19/36 anonim válasza:
Az én összeállításom:
20/36 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=16UgJOGbX7c
gpu használat hogy ugrál fx 8350 mellet . egy i5 mellet sokkal stabilabb és az fps számok is jobban skálázodnak pedig még csak nem is multi player játékról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!