Üdv! Gép vásárlás előtt állok és abban kérek segítséget hogy ez a gép mennyire jól viszi az olyan játékokat mint a LoL?
Figyelt kérdés
Adatok:
processzor AMD Athlon™ II X2 250
órajel 2 x 3.00 GHz (2 MB)
chipset AMD 780G
HDD 160 GB SATA
memória 3072 MB DDR2
ODD DVD író
videókártya ATI HD3200 integrált
audio / LAN HD Audio /Gigabit
PCI-E slot (x16)
1 x
PCI slot 2 x
SATA / IDE 6 x / 1 x
PS/2 / USB 2.0
2 x / 4 x
RS232 / LPT 1 x / 0
ház típusa Torony mATX
2016. márc. 12. 16:18
1/4 anonim válasza:
A játékhoz szükség van egy külön videokártyára, milyen tápegység van benn és mennyiért adják?
2/4 anonim válasza:
Elvileg, igen. De azért az integrált videókártya nem igazán tetszik nekem. :S
3/4 anonim válasza:
LoLt szerintem simán vinné. Nekem ettől rosszabb gépem van és vitte. Mondjuk az a kártya nem tudom mennyit tud, de az enyémtől tuti jobb, mert 10 éves laptopom van. Ez a gép meg újabbnak tűnik, szóval vinnie kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az elsőnek:19800Ft(használt) de van egy másik 26600Ft(használt) és az adatai:
processzor AMD Athlon II X2 250
órajel 2 x 3.00 GHz (2 MB Cache)
chipset AMD 880G
HDD 320 GB SATA
memória 4096 MB DDR3
ODD DVD író
videókártya ATI HD4250 alaplapi
audio / LAN HD Audio / Gigabit
PCI-E slot (x16)
1 x
PCI slot 1 x
SATA / IDE 6 x / nincs
PS/2 / USB 2 x / 6 x
COM / LPT 1 x / nincs
ház típusa Midi torony mATX
2016. márc. 14. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!