Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok segítséget adni...

Tudnátok segítséget adni notebook vásárlásához?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lecserélném utolsó napjait élő laptopomat egy újra, de annyira nem vagyok jártas a témában, szívesen vennék mindenféle tanácsot, útbaigazítást az alábbiak figyelembevételével:

- a gépet 1-2 héten belül szeretném megvásárolni

- saját cégre venném számlával, a keret maximum nettó 375 ezer Ft

- Felhasználás: netezés, fotószerkesztés, filmnézés (esetleg FIFA kaliberű játékok, de ez a szempont nem mérvadó)

- nem hordoznám, 15.6-17" kijelző

- Windows legyen rajta (Win7-et preferálom, de bármilyen Win megfelel)

- min. 8Gb RAM; HDD mérete nem lényeg (megoldom külsővel), esetleg jó lenne bele SSD, ha belefér

- mindenképp kell USB3.0-as csatlakozó (és nagyon örülnék neki, ha 2 is lenne)

- Gigabites LAN is kéne

Egyelőre ezek fogalmazódtak meg bennem, tudtok ajánlani konkrét típusokat?

Előre is köszönöm a reflexiókat.

2015. ápr. 2. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebben a kategóriában a Lenovo Thinkpad/Lenovo Ideapad/HP Elitebook szériákat nézd meg. 8gb/16gb ram, SSD, dedikált videokártya, 1080p kijelző. Nekem a Dell XPS széria nagy szerelmem, ha nem kellene OSX-t használnom, olyat vettem volna, de abból ha ekkora kijelzőt(15.6-17) szeretnél, elég drága.
2015. ápr. 2. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem említeni, hogy ha ragaszkodsz a Windows-hoz, akkor 1080p fölé ne menj, mert Windows-ban rettenetes a scaling, nagyobb felbontással csak küzdeni fogsz.
2015. ápr. 2. 18:20
 3/3 BM-Striker ***** válasza:
2015. ápr. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!