Milyen laptopot vegyek? A minimum amit szeretnek: - 8GB Ram
de inakbb 16GB - I7-es 4 magos processzor - Maximum 230. 000
FT
Minek kell az i7 ill. a 16GB ram? Videót akasrz vágni vele meg ilyesmi (akkor oké), vagy játékra kell?
2015. ápr. 1. 13:00
[link]
Ennyiért i7-tel mást nem nagyon fogsz találni és ebben az árkategóriában. Egyébként ha nem dolgozol mérnökként és nem kell állanóan szimulációkat futtatnod(bár ha igen, akkor úgyis van erre a célra wokstation a munkahelyeden), akkor szerintem elég lesz az i5 is.
2015. ápr. 1. 13:03
3/18 A kérdező kommentje:
Zenei producer vagyok es zenet csinalok vele. Most egy I3-as van. 2 magos, 2,4 GHZ processzroral es 6GB RAM-al de akadozik sokszor ha tul sok savot hasznalok. Egyebkent ezt neztem ki:
[link]
A lenyeg nekem hogy a proci se legyen gagyi!
[link]
Vedd meg ezt és vegyél bele memóriát. Nem U processzor, tehát gyors is lesz, valamint 1080p is. Van sima 1366x768-as verziója 20e forinttal olcsóbban ( [link] úgy pedig végképp beleférnél a keretbe új memóriákkal, és akkor pakolhatsz bele 16-ot.
2015. ápr. 1. 13:08
A második link végéről töröld ki a zárójelet.
2015. ápr. 1. 13:09
Ha a sok sáv miatt akad, az inkább a ram miatt van, olyat nézz, amiben 16 gb van. Az i5 egyébként messze van a gagyitól.
2015. ápr. 1. 13:09
7/18 A kérdező kommentje:
Amint en kineztem ASUS-t az talan 1 fokkal jobb nem? Az acerrol zt hallottam hogy elegge also kategorias!
Ha nagy fájlokkal dolgozol(pl. tömörítetlen hang), akkor amiatt is akadhat, hogy nincs benne SSD. Mindenképp olyat nézz, amiben van. Az ASUS, amit linkeltél nem túl jó a célra, fölöslegesen nyomja fel az árát a Geforce kártya.
2015. ápr. 1. 13:12
Hát már inkább Acer, mint Lenovo. Amúgy 225-ért kb. annyi a különbség, hogy erősebb benne a videokártya (neked ez úgyse számít), valamint valamivel erősebb a processzor. +30e forintos felárnak én sokkalom, de hát a te általad kinézett sem rossz, csak úgy nem férsz bele a memóriával a 230e-es keretbe.
2015. ápr. 1. 13:13
10/18 A kérdező kommentje:
A masik amit neztem ez volt:
[link]
ezt lehet boviteni meg ha szeretnem.
Illetve ez:
[link]
ebbe meg + 8 GB ram kb 20.000 es pont akkor 230nal vagyok. Azert ezeket nezem mert ezek 4 magosak! Vagy nekem folosleges a 4 mag? Igazabol nem igazan ertek hozza es nemtudom mire jo a 4 mag, de ugy voltam vele hogyha mar ennyi penzt kiadok, legyen 4 magos!
Kapcsolódó kérdések: