Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek? A...

Milyen laptopot vegyek? A minimum amit szeretnek: - 8GB Ram de inakbb 16GB - I7-es 4 magos processzor - Maximum 230. 000 FT

Figyelt kérdés

2015. ápr. 1. 12:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Minek kell az i7 ill. a 16GB ram? Videót akasrz vágni vele meg ilyesmi (akkor oké), vagy játékra kell?
2015. ápr. 1. 13:00
 2/18 anonim ***** válasza:
52%

[link]

Ennyiért i7-tel mást nem nagyon fogsz találni és ebben az árkategóriában. Egyébként ha nem dolgozol mérnökként és nem kell állanóan szimulációkat futtatnod(bár ha igen, akkor úgyis van erre a célra wokstation a munkahelyeden), akkor szerintem elég lesz az i5 is.

2015. ápr. 1. 13:03
 3/18 A kérdező kommentje:

Zenei producer vagyok es zenet csinalok vele. Most egy I3-as van. 2 magos, 2,4 GHZ processzroral es 6GB RAM-al de akadozik sokszor ha tul sok savot hasznalok. Egyebkent ezt neztem ki:

[link]

A lenyeg nekem hogy a proci se legyen gagyi!

2015. ápr. 1. 13:07
 4/18 anonim ***** válasza:

[link]

Vedd meg ezt és vegyél bele memóriát. Nem U processzor, tehát gyors is lesz, valamint 1080p is. Van sima 1366x768-as verziója 20e forinttal olcsóbban ( [link] úgy pedig végképp beleférnél a keretbe új memóriákkal, és akkor pakolhatsz bele 16-ot.

2015. ápr. 1. 13:08
 5/18 anonim ***** válasza:
A második link végéről töröld ki a zárójelet.
2015. ápr. 1. 13:09
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha a sok sáv miatt akad, az inkább a ram miatt van, olyat nézz, amiben 16 gb van. Az i5 egyébként messze van a gagyitól.
 7/18 A kérdező kommentje:
Amint en kineztem ASUS-t az talan 1 fokkal jobb nem? Az acerrol zt hallottam hogy elegge also kategorias!
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha nagy fájlokkal dolgozol(pl. tömörítetlen hang), akkor amiatt is akadhat, hogy nincs benne SSD. Mindenképp olyat nézz, amiben van. Az ASUS, amit linkeltél nem túl jó a célra, fölöslegesen nyomja fel az árát a Geforce kártya.
2015. ápr. 1. 13:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát már inkább Acer, mint Lenovo. Amúgy 225-ért kb. annyi a különbség, hogy erősebb benne a videokártya (neked ez úgyse számít), valamint valamivel erősebb a processzor. +30e forintos felárnak én sokkalom, de hát a te általad kinézett sem rossz, csak úgy nem férsz bele a memóriával a 230e-es keretbe.
2015. ápr. 1. 13:13
 10/18 A kérdező kommentje:

A masik amit neztem ez volt:

[link]

ezt lehet boviteni meg ha szeretnem.

Illetve ez:

[link]

ebbe meg + 8 GB ram kb 20.000 es pont akkor 230nal vagyok. Azert ezeket nezem mert ezek 4 magosak! Vagy nekem folosleges a 4 mag? Igazabol nem igazan ertek hozza es nemtudom mire jo a 4 mag, de ugy voltam vele hogyha mar ennyi penzt kiadok, legyen 4 magos!

2015. ápr. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!