Milyen laptopot vegyek? A minimum amit szeretnek: - 8GB Ram de inakbb 16GB - I7-es 4 magos processzor - Maximum 230. 000 FT
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 12:56
11/18 anonim válasza:
Ha zenét csinálsz, akkor két dolgot kell nézned: mindenképp legyen benne SSD és 16GB ram. Az, hogy i5 vagy i7 a te szempontodból tökmindegy. Olyat ne vegyél, amiben HDD van, mert csak küzdeni fogsz vele, amikor importálni kell meg nagy fájlokkal dolgozni.
12/18 A kérdező kommentje:
8GB SSD eleg? A Lenovoban az van amit neztem!
2015. ápr. 1. 13:38
13/18 anonim válasza:
1. az SSHD SSD-je, azt te nem tudod használni
2. nem, nem elég semmire
15/18 A kérdező kommentje:
Most van egy I3as 2 magos , 2,4ghz-s laptopom! 6GB RAM-al. Ha veszek hozza egy SSD-t meg bovitem a memoriajat meg akkor ugyanugy jo lesz es nem fog akadni?
2015. ápr. 1. 14:19
16/18 anonim válasza:
Ha úgy nézzük, hogy plusz memóriára és SSD-re amúgy is szükséged lenne, semmit nem veszítesz vele, ha megpróbálod.
17/18 anonim válasza:
Igen, ilyen jellegű munkáknál a RAM meg az SSD jelenti a legtöbbet. Ha amúgy rendben van a géped, szerintem próbáld meg a bővítét.
18/18 A kérdező kommentje:
En igazabol csak attol tartok hogy ez a 3. generacios I3-as proci is kozrejatszik az akadozasban... Ha tudnam biztosra hogy ennek semmi koze hozza, akkor inkabb vennek meg 8GB Ramot a gepbe meg egy SSD-t es akkor nem akadna
2015. ápr. 1. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!