Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiből lehetne most összera...

Mennyiből lehetne most összerakni egy gamer PC-t (Csak proci, alaplap, videókártya és ram kell) ami még legalább 2 évig vinné az új játékokat?

Figyelt kérdés
A jelenlegi sajnos már az újakhoz gyenge.. Idén csomó jó játék érkezett,és érdekelne mennyibe fájna egy olyan gép ami tényleg normálisan vinné ezeket.

2016. márc. 12. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
200-230K De szerintem új táp is fog kelleni.Azért leírhattad volna a jelenlegi konfigod.Ház,táp,vinyó sem mindegy milyen.
2016. márc. 12. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Intel I3 540-es a processzor,AMD Radeon hd 5670 a videókártya,és 4gb ram van.. Az alaplap pedig Gigabyte P55-US3L
2016. márc. 12. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ház,táp,vinyó?
2016. márc. 12. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Vinyó helyett van egy 120 gigás SSD,a ház az elég régi viszonylag.. Sajnos ezeket nem tudom pontosan,ha esetleg leírod hogy hol tudom megnézni a tápot is,meg az SSD-t is pontosan,akkor megnézem:D Sajnos annyira nem vagyok szakértő
2016. márc. 12. 11:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Közbe látom,hogy a táphoz le kell kell venni a gép oldalát,máshogy nem megy. Akkor megnézem
2016. márc. 12. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
AZ SSD-hez meg van egy elég jó program.Én a "Hard Disk Sentinel" nevű programot használom itt mindent leír részletesen a tárolókról.Mennyi pénzt tudnál szánni a konfigra?
2016. márc. 12. 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Hmm.. az a baj,hogy sajna nem tudom pontosan mennyit tudnék rászánni,mert az csak jövőhónapban derül ki. Egyelőre csak puhatolózok mennyibe is fájna :D
2016. márc. 13. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!