A mostani gépemben egy Sapphire R9 280 Dual-X OC videókártya van. Érdemes ezt a kártyád lecserléni egy gtx 960 4 Gbos verzióra? Konfigom: Amd FX-8320,2x16 Gb Kingston HyperX ram 1866 Mhz, Alaplap: Gigabíte 970A-DS3P
Nem, kb egyforma erősek.
Ha cseréled, legalább 970 vagy 390(x)/290(x) legyen.
Mivel eddig AMD R9 videokártyád és FX-8000 procid volt (van), gondolom nem a fogyasztás a legfőbb szempont, így pedig nem.
A gyenge proci miatt ezt amúgy is inkább egyben érdemes cserélni.
Szeretem ezt a gyenge procizást utolsó. Alig egy maréknyi játék van annyira processzor igénylő ami igazán megtudja terhelni még azt az fx 8320-ast is. Esetleg Minecraft agyon moddolva. Illetve talán Arma 3 stb.
Gtx960 erősebb ha engem kérdezel. De őszintén. Ittis az van hogy egy maréknyi az a játék amin meglátni hogy fps lagg van mert nincs elég vram. Mármint összehasonlítva a 2gb változatához.
Habár. Nekem a legfurcsább az a 32gb ram.mégis mire annyi? Csaknem mountolod ? xD :D
Egyébként tényleg nincs az az igazán erős különbség ami miatt megérné.
Inkább egy 970-re.Ha már nvidia felé nézelődsz. Vagyha konfig hű akarsz lenni akk r9 390.
De itt már tényleg arról beszélünk aminél. Meg is érné a csere. Eladod a sajátod kicsit hozzáteszel.
Vagy ha nem húzódsz el a használt tól akk értelemszerű még kevesebbet kell hozzátenni.
Nem érdemes.
Inkább várj egy kicsit, majd egy 380x-re vagy egy 390-re ruházz be. Na az érdemes lesz.
Mire kell az a 32 gb ram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!