Meglehet csinálni a routerel?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy gépet és arra vagyok kíváncsi hogy a régebbi gépemnek a routerével össze tudom csatlakoztatni hogy majd az új géppel portot tudja nyitni?2016. márc. 9. 19:29
1/10 anonim válasza:
Milyen portnyitásról beszélsz? Simán rádugod aztán jóestét.
2/10 A kérdező kommentje:
De ezaz hogy kell megcsinálni?
2016. márc. 9. 19:49
3/10 anonim válasza:
Itt kell teged megtanitani dugni?
4/10 A kérdező kommentje:
Nem csak az érdekel hogy hogy kell megcsinálni.Nem azt kértem hogy meséld el az életed csak anyit hogy eltudjátok mondani
2016. márc. 9. 20:18
5/10 anonim válasza:
Ja, akkor probald meg magyarul megfogalmazni. Mert annak, hogy "az uj geppel portot tudja nyitni" annak semmi ertelme.
6/10 anonim válasza:
keress rá youtube-on: how to plug utp cable. Biztos van rá tutorial.
7/10 anonim válasza:
A kábelt ami a régi gép és a router között volt átdugod az új gépbe aztán jónapot.
8/10 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném hogy a régi és az új géppel betudjak lépni a routernek a beállitásaiba.
2016. márc. 9. 20:25
9/10 anonim válasza:
A webes feluleten ezt gond nelkul megteheted.
10/10 fersk válasza:
Ahány LAN csatlakozóhely van a routeren, annyi géppel tudsz vele kommunikálni - mint írták, webes felületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!