Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 280 bol meglehet csinalni?

280 bol meglehet csinalni?

Figyelt kérdés
I7 4ghz proci es valamilyen kartya ?? Tudom jatekra eleg az i5 is de en a jovore is gondolok es wow ozasra lesz a gep ami eleg proci igenyes..
2015. szept. 26. 06:28
 1/4 Trevor. ***** válasza:
Ha a wow cpu igényes, azt úgy kell érteni, hogy nem Core2Duo-val kell kínozni. Egy i5 bőven elég a wownak és az összes létező játéknak. Jövő játékainak ha kevés lesz az i5, akkor az i7 is.
2015. szept. 26. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Hidd el soha nem kell játékra i7. Max beállítások mellett is. Amit a rendsterigények írnak marketing. Az i7 és a xeon munkára való. Amikorra meg kevés lesz az i5 az nem két év múlva lesz. Hiába veszel most akármilyen erőset az új i7/i5 mindig erősebb lesz. Amúgy a játékok a gpu-t terhelik legjobban.
2015. szept. 26. 08:32
 3/4 Trevor. ***** válasza:
A most kijött Mad Max vagy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is i7-t kér, nekem mégis elfut maxon i5-4460 és 750 Ti mellett, a cpu pedig pörög 50-60%-on. Ezekhez a játékokhoz képest sehol sincs a wow.
2015. szept. 26. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:

A gép többi része meg van??

Szerintem i5 tökéletes!

2015. szept. 26. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!