Melyik laptopot válasszam?
Acer Aspire V Nitro VN7-592G-79WU laptopot néztem ki, természetesen még várnék vele pár hónapot, mivel 350 ezernél többet nem költenék rá. Fontossági sorrendem: erős videókártya (GeForce GTX 960M-re gondoltam), erős processzor (Core i7 2,6 GHz felett), minimum 8 GB ram, merevlemez: 1 TB+SSD min. 128 GB.
Az a baj, hogy majdnem az összes márkáról olvastam már jót és rosszat bőven, bízom benne hogy 300 ezer felett nem futok bele szériahibás modellekbe. Jó lenne hosszútávra ez a gép (a mostani asztali pc-m 7 éves).
Még ezeket a gépeket néztem:
MSI GE62 2QC (Apache) - 450XHU laptop(Intel® Core™ i7-Quad Processzor Core™ 5700HQ / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce GTX 960M / DOS / Fekete)
ASUS G551VW FW276D laptop(Intel® Core™ i7-Quad Processzor Core™ 6700HQ / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce GTX 960M / DOS / Fekete)
Dell Inspiron 7559 laptop(Intel® Core™ i7-Quad Processzor Core™ 6700HQ / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce GTX 960M / Linux / Fekete)
szerintem mindegy kozuluk
ha 3D teljesitmeny szamit akkor ha van lehetoseg DDR5 os valtozatu 960 rol megbizonyosodni nem art, mert az nagy elonyt jelent
feltetlen muszaj latop?
mert azt tudod ugye hogy 1 i7 szerelt vagyis joval nagyobb teljesitmenyu gep is kijon monitorral egyutt is (meg minden extra val
vagyis laptop akkor kell ha laptop kell :)
mon 40
haz 10
tap 15
lap 20
vga 65
cpu 120
ram 10
hdd 15
sdd 30
325ezer kb.
25ezer kb. maradt egyebre de lehet tobb is megfeleloen alakitva, jatek szempontjabol (ha ez fontos) meg mehetne i5 es 970...
de mar most nagyleptekkel erosebb cpu
majd duplaeroseggu vga (ddr5 ostol, a ddr3 astol majdnem 4szer olyan eros)
egy szabadon valasztott monitor ami nagyobb mindenkepp mint egy laptop kijelzo
hazba barmit lehet kesobb varialni, kesobbi gepet tenni stb...
vagyis az akku t veszted vele es a hordozhatosagot, meg a viszonylag kis helyigenyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!