Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot válasszam?

Melyik laptopot válasszam?

Figyelt kérdés

Acer Aspire V Nitro VN7-592G-79WU laptopot néztem ki, természetesen még várnék vele pár hónapot, mivel 350 ezernél többet nem költenék rá. Fontossági sorrendem: erős videókártya (GeForce GTX 960M-re gondoltam), erős processzor (Core i7 2,6 GHz felett), minimum 8 GB ram, merevlemez: 1 TB+SSD min. 128 GB.

Az a baj, hogy majdnem az összes márkáról olvastam már jót és rosszat bőven, bízom benne hogy 300 ezer felett nem futok bele szériahibás modellekbe. Jó lenne hosszútávra ez a gép (a mostani asztali pc-m 7 éves).

Még ezeket a gépeket néztem:

MSI GE62 2QC (Apache) - 450XHU laptop(Intel® Core™ i7-Quad Processzor Core™ 5700HQ / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce GTX 960M / DOS / Fekete)

ASUS G551VW FW276D laptop(Intel® Core™ i7-Quad Processzor Core™ 6700HQ / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce GTX 960M / DOS / Fekete)

Dell Inspiron 7559 laptop(Intel® Core™ i7-Quad Processzor Core™ 6700HQ / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce GTX 960M / Linux / Fekete)

2016. márc. 8. 13:37
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szerintem mindegy kozuluk

ha 3D teljesitmeny szamit akkor ha van lehetoseg DDR5 os valtozatu 960 rol megbizonyosodni nem art, mert az nagy elonyt jelent

feltetlen muszaj latop?

mert azt tudod ugye hogy 1 i7 szerelt vagyis joval nagyobb teljesitmenyu gep is kijon monitorral egyutt is (meg minden extra val

vagyis laptop akkor kell ha laptop kell :)

2016. márc. 8. 13:52
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mon 40

haz 10

tap 15

lap 20

vga 65

cpu 120

ram 10

hdd 15

sdd 30

325ezer kb.

25ezer kb. maradt egyebre de lehet tobb is megfeleloen alakitva, jatek szempontjabol (ha ez fontos) meg mehetne i5 es 970...

de mar most nagyleptekkel erosebb cpu

majd duplaeroseggu vga (ddr5 ostol, a ddr3 astol majdnem 4szer olyan eros)

egy szabadon valasztott monitor ami nagyobb mindenkepp mint egy laptop kijelzo

hazba barmit lehet kesobb varialni, kesobbi gepet tenni stb...

vagyis az akku t veszted vele es a hordozhatosagot, meg a viszonylag kis helyigenyt

2016. márc. 8. 14:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Gép elég nagy helyet foglal + jó lenne ha vihetném ide-oda :) Köszi a válaszod.
2016. márc. 8. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Gépházból is vannak "aranyos" kis gépházak, monitorból is LCD nem foglal sok helyet, igen jó hurcolászni, de akkor is laptop, melegszik mint az állat az élettartalmuk kevesebb mint egy pc nek.
2016. márc. 18. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze majd viszem hátizsákban a gépházat, szatyorban meg a monitort :)
2016. márc. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!