Hogyan lehet megmenteni az sd kártyáról az adataimat?
Figyelt kérdés
A napokban az írja ki a telefonom hogy "az sd kártya üres vagy nem támogaott". Más telefonba teszem ugyan ez a baj. Csak formázni lehet de tele van olyan adatokkal ami fontos. Ezeket hogyan tudom megmenteni?2016. márc. 7. 21:15
2/3 A kérdező kommentje:
Telefonra vagy számítógépre?
2016. márc. 7. 21:29
3/3 anonim válasza:
Tedd át a kártyát egy rendes számítógép kártyaolvasójába, és másold át a merevlemezre a tartalmát egy mappába, ha még nem formáztad. (ha formáztad, akkor attól még vissza lehet állítani az adatokat, de sokkal nehezebb)
Ha megvan az adat, akkor utána tényleg formázd le (a számítógéppel) és ne gyorsformázással hanem rendesen. utána másold vissza a cucot és tedd a telefonba vissza.
Nekem is volt ilyen szituáció, így oldottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!