Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lcd tv összekötése videomagnóv...

Nempék kérdése:

Lcd tv összekötése videomagnóval beltéri egységen keresztül lehetséges? (a beltéri egység upc-s)

Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy miként gondolod, egyáltalán mi a célod ezzel.

Fellehet fűzni, amennyiben pl. a videomagnón két scart csatlakozó van, akkor a beltérit scarttal csatlakoztatod a videómagno VCR-el jelölt scart csatlakozójába, majd a másik scart csatlakozót meg a TV scart csatlakozójával kötöd össze. Fordítva meg csak akkor működik, ha a beltérin is van két scart csatlakozási lehetőség! (nem ismerem a UPC-s beltériket, eleve több fajta van belőle). Szóval jó lenne tudni mi a célod vele...

Eleve egy LCD TV-n több csatlakozási lehetőség van, megoldható mindkét készülék együttes csatlakoztatása, szóval gondolom én valami mást akarsz kihozni ebből. Ha felvételre kellene a videomagnó, inkább kérj a UPC-nél felvevős boxot, egyszerűbb megoldás, esetleg használj saját boxot (ha lehetséges, érdeklődj utána) és vásárolj ez esetben olyan boxot, amivel lehetséges felvétel készítése (ma már szerintem szinte mindegyikkel lehetséges).

2016. márc. 6. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszod! nemrég vettem a videót azzal a céllal hogy, a régi családi videókat vissza tudjam nézni csak a baj ott van hogy, nincs rajta scart csatlakozó a beltérin is csak egy van az meg a tv-vel van összekötve
2016. márc. 6. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Milyen csatlakozók vannak a TV-n, és milyen csatlakozók vannak a videomagnón?

Átalakítóval esetleg lehet csatlakoztatni ettől függetlenül, de ehhez meg tudnom kéne mik a lehetőségek, hogy tudjak segíteni. Az is jó, ha leírod a TV és a videomagnó pontos típusát.

2016. márc. 8. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!