AMD A10-7850K APU kihasználja az A88X chipsetet?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy érdemes-e ehhez a procihoz ezt a chipsetet rakni, vagy elég egy gyengébb is?2016. márc. 5. 01:31
1/5 anonim válasza:
én ilyen alaplapot vennék alá mivel elég olcsón lehet már venni ilyet is és a későbbi tuninghoz elengedhetetlen
2/5 Közveszélyes Kontár válasza:
mas chipsetes lap nem is eri meg semelyikhez
egy csucs APU hoz szerinted ezen kelene "sporolni" (menyit? 500Ft ot?)
3/5 A kérdező kommentje:
Én ezt akarom alá rakni. Egy facebookos csoportban valaki nekiállt osztani az észt, hogy jó a legszarabb chipsettel szerelt lap, erre én írtam, hogy én mindig a legjobbat ajánlom (meg amit Tom's hardware-en olvasok és utánanézek egy kicsit). Ő meg írta, hogy különben is az alaplapban van egy 14Mhz-s dolog, szóval a lap sebessége ígyis-úgyis 14Mhz és tök felesleges a jó chipset.
2016. márc. 5. 10:26
4/5 anonim válasza:
ezért nem szabad facebookos csoportban vásárolni és informálódni mert ott van a prohardver és a hardverapró ahol általában hozzáértőkkel tudsz társalogni
5/5 A kérdező kommentje:
Ezért írtam ki ide. :D
2016. márc. 5. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!