Konfig 300 alatt? (többi lent)
Asus Z170 Pro Gaming
intel i5 6600k
Sapphire R9 390 Nitro
Kingston DDR4 2400MHz HyperX Fury
CM Hyper 212 EVO
EVGA Supernova 650W GS-v2
Kolink Aviator
végösszeg 293e HUF
Kérdés, hogy minden jó-e passzol-e, elfér-e, minőségi-e?
Hálás köszönet minden válaszadónak!
Mindenki véleménye számít!(ha van rajta egy válasz még ne legyen megválaszolt...)
Nem rossz de én így raknám össze:
#5.Valóban nem,félrenyomtam.
DDR4-es gép lesz
Nem kell HDD, van WD Green 2TB
Azt javaslom, hogy a proci helyett egy i7-6700K-t vegyél, hozzá egy LC-CC-95 hűtőt, a kettő együtt 113E. Bár azt mondják, játékra nem kell i7, de nem is árt. Egy i7 2600k ma is 50E használtan és nyugodtan mellé tenném ennek a VGA-nak. Tuning nélkül is sokkal erősebb, mint egy agyon tuningolt i5. Okosabbnak tartom ezt, mint mondjuk egy gtx-980 kártyát venni. A VGA gyorsan avul (viszonylag), a proci nem annyira. Ez 5 év múlva is simán vállalható konfig lesz, max. VGA-t kell cserélned, ha mindig maxon szeretnél játszani.
A VGA jó választás, 106E.
Asrock Z170 Pro4 lap már bőven jó későbbi tuninghoz, 36E.
Hyperx 2x4gb 2400 cl15 - 13E
Marad 32E ház+tápra. Ház amit kinéztél 15E.
Chieftec cps-500s - 15E
XFX 450W - 16E
EVGA 500B - 17E
Mindegyik elég a konfighoz bőven. Egy laza tuning is simán belefér a hűtővel, 4,4ghz-ig biztos. De csúcs lapokban se megy fel 5ghz-ig akármilyen tuning hűtőkkel.
ez egy tök jó gép, nekem is amd 290 van már 3 éve és még mindig jól müködik csak kicsit forró tud lenni jó hütés nélkül.
proc nemtudom hány core-os, de a jövöben minnél többje van annál jobban fogja tudni kihasználni az engine.
Tehát jobb ha több mag van benne sztm, de a te döntésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!