Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek hogy mennének ez...

Szerintetek hogy mennének ez a konfig alatt a játékok?

Figyelt kérdés
Most jelenleg van egy Gigabyte nvidia Geforce GT 730 2 gb DDR3,3 gb 800mhz ram,AMD Sempron LE-1200.Ismerosomnek van egy AMD Athlon II X2 250 3ghz eladna nekem.Szerintetek hogy mennenek a jatekok ezen a gepen ha megvennem a procit?pld BBC2,Battlefield 3,4.A bad company 2 kiprobaltam a mostani konfigon de low-on keves fps-el ment,a proci miatt volt ez nem?

2015. jan. 6. 21:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

1. Az a proci nagyon régi, AM2-es, emellett a RAM-od a 800MHz-ből ítélve DDR2. Több mint valószínű, hogy az alaplapodban működni fog az Athlon II. Legjobb esetben is BIOS-t kell előtte frissítened.

2. Az egész géped gyenge és az Athlon 2-vel is gyenge marad. Talán valamivel jobb lenne, de még mindig nagyon kevés.

Annyira elavult és gyenge az egész géped, hogy fejleszteni már egyáltalán nem éri meg. Cserélni kell az egész belét. Azt sem értem, mit keres benne a GT730. Rossz üzlet volt, az biztos.

2015. jan. 6. 21:34
 2/13 T/Z ***** válasza:

Ja, a GT730 azt kár volt megvenni..

Kellene alaplap pontos típusa, akkor meg tudjuk mondani, h megy-e benne az X2 250.

Mennyiért adná el?

2015. jan. 6. 23:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyen hülyeséget írtam tegnap. Több mint valószínű, hogy az alaplapodban NEM fog működni a proci. Jobb esetben is BIOS frissítés után.
2015. jan. 7. 14:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat az eredeti kerdes az lenne hogy a mostani sempronnal meg gt 730 akadozik a battlefield bad company 2 tehat ha veszek egy akarmilyen 2 magos amd procit akkor fog e jol akadozas nelkul menni a bbc2 esetleg erhetunk el nagyobb bealitasokat jatekon belul/
2015. jan. 7. 15:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a gep szar!es regi csak egt olcso 2 magos procit akarok venni mert a gep ocseme lessz en ujra gyuktok(Hejesirasert meg ekezetekert bocsi!)
2015. jan. 7. 15:34
 6/13 T/Z ***** válasza:
Írd már le az alaplap típusát.
2015. jan. 7. 15:52
 7/13 T/Z ***** válasza:

Tegnap azért nem kérdeztem meg, h milyen lapról is van szó, mert az #1 írta, h AM2-es a jelenlegi procid, gondoltam biztos megnézte már, ezért én rá se kerestem, meg arra se, h az X2 250-es az milyen foglalatú.

Most már rákerestem, az LE-1200 az AM2-es, az X2 250-esből meg van AM2+-os, meg AM3-as is.

Szóval határeset, lehet, h a lapod régi, és csak AM2-eseket kezel, de lehet, h AM2+-t is, vagy akár AM3-t is.

Ezért kéne tudni, h mi a lap típusa.

Másrészt Youtube gameplay videok alapján a GT 730-on elmegy a BF2, sőt a 3 is.

Viszont ha a Sempron helyére sikerül egy normális processzort venned, akkor jó kis régi játékokhoz való gépecske lesz ez.

Videokártyát nem ilyet kellett volna venni, de most már mindegy.

Szóval alaplap típusa, aztán meg tudjuk mondani, h megveheted-e a procit.

2015. jan. 7. 16:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Az alaplap Biostar MCP6PB M2+
2015. jan. 7. 16:27
 9/13 T/Z ***** válasza:

Na, ez jó, ez kezel sokféle processzort.

[link]

Mehet bele az X2 250.

Mennyiért adja el?

2015. jan. 7. 16:55
 10/13 A kérdező kommentje:
7000 ft-ert adja el
2015. jan. 7. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!