Full HD felbontáson képes egy R9 390X Minden Mai játékot ultrán futtatni?
Figyelt kérdés
I5 4670 CPU mellé menne.2016. márc. 4. 05:47
1/7 anonim válasza:
Képes csak kérdés hány fps-el. Az élsimitást valószínűleg vissza kell venni max-ról pl. a Division-ben mert attól minden lepadlózik. De egyébként szépen fognak futni vele a játékok.
3/7 anonim válasza:
#1 hülyeségeket ne írj! Én egy GTX970-el futtattam a divisiont full hd-ban teljesen maxon, semmi gondom nem volt, totál simán futott. A 390x pedig erősebb kártya mint a 970!
Bírni fog mindent egy jó cpu-val, táppal és kellő mennyiségű rammal egy jól hűtött házban!
4/7 anonim válasza:
#3 :-D Azért írtam, hogy fps-től függ. Persze, hogy fut, az a kérdés fps számban mik az igények. 970-nel mindent maxra tolva biztos, hogy nem volt meg a fix 60 fps-ed, ez saját tapasztalat!! Ha neked elég a 35-40 akkor ok. Nekem nem elég. Én pl. inkább az ultra meg az msaa rovására de 60 fix elérésére törekszem. Nekem az adja a tökéletes játékélményt. Ha valakinek megfelel a 30-40 fps de csillogóbb grafikán az megint egy másik álláspont, amit respektálok. Peace!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én se úgy értettem, hogy 8X-es MSAA, hanem azért Very High-Ultra keverékével meglegyen a 60 FPS.
2016. márc. 4. 14:27
6/7 anonim válasza:
Megfelelő kompromisszummal (AA letekerés) meg lesz a 60 ultrán!
7/7 anonim válasza:
Fps-t nem szoktam nézni, biztos nem volt meg a stabil 60, de a játék folyamatosan, laggoktól mentesen futott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!