Ehhez a konfighoz kell meg valami hutes vagy igy jo lesz?
Aerocool V3X Black Edition számítógép ház 12 hó gar.
1 db 7 175 Ft
Gigabyte GA-B85M-D2V alaplap 12+24 hó gar.
1 db
Intel Core i5-4460 processzor 12+24 hó gar.
1 db
Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600MHz KHX16C9T3K2/8X memória 12+24 hó gar.
1 db
Kolink 500W KL-500 fekete tápegység 12+12 hó gar.
1 db
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 12+12 hó gar.
1 db
Azt a tápot gyorsan cseréld egy minőségibbre. Pl corsair cx430w.
Hamar megfog halni a gêped ha az a táp marad.
Cpu-ra külön hűtés nem kell , a gyári cooler tökéletes hőmérsékleten tudja tartani a 4460-at egy jól szellőző házban.
A gyári hűtőt cseréld le erre:
LC POWER LC-CC-95 (3,3E pcx-en)
A gyárit meg add el 1E-ért, sokak szerint tökéletes, biztos megér annyit. Vagy megtartod tartaléknak.
Alaplapot cseréld erre a végűre, DS3H-A, vagy olcsóbb H81M-S2H lapra.
Házat cseréld valami alsótáposra.
Táp pedig legalább FSP-350W APN legyen.
Milyen VGA van mellé, vagy csak irodai konfig lesz?
Most raktam a gépembe egy 4460-ast. Tökéletes a hűtése, s elképesztően csendes. Felesleges lecserélni.
Ahogy írták, a tápot felejtsd el.
A konfigodhoz a tápegység meghatározásánál jó lenne ismerni, hogy ha akarsz bele vga-t, akkor milyen típusúban gondolkodsz.
Megnézném egy játék alatt a gyári hűtőt, vagy egy azt szimuláló teszt alatt. Valószínűsítem a 70-80 fokot és a zajt is.
Gyárival szemben az LC P hűtő min. 20-30 fok mínusz és mindezt alig hallhatóan, főképp a gyárihoz képest.
Azt elhiszem, hogy a win asztal "futtatásakor" a gyári is halk vagy net film alatt. Egyébként tuti nem.
#5 mit tuti nem? eleg reg kint van Haswell vagyis ez nem csak velemeny kerdese, office ra nem vesznek i5 ot (hutesre utalva, bar ezesetben tenleg hasznos lenne tudni lesz e es milyen vga
alsotapos hazat es 350apn t ajanlani egyszerre sok ertelme van szerintem...
de termeszetesen jobb hazra es jobb tapra szukseg lenne
Valaki csinálna egy aida stressz tesztet egy i5-4460-al gyári hűtővel és bemásolná a képet?
Nekem ezt sikerült összehozni egy gyári hűtővel és egy lc-cc-95 hűtővel egy 80W tdp proci alatt.
Asszem szembetűnő a különbség. De meg lehet nézni a kommenteket is pcx-en a hűtő alatt, akik intel hűtőt cseréltek erre, mennyit csökkent a zaj és hőfok.
KONTÁR
Mi a gond az alsótápos házzal és az APN táppal? Miért ne lehetne irodai gépbe i5? Egy rendereléshez celeron kell vagy mi? Irodai az nem csak az office programokat takarja ám.
4 óra full hd max beállításos wotozás után a cpu hőmérséklete 51 fok volt (AIDA). A venti hangját nem is hallani, vagy csak alig.
Mivel a wot 2 magos béna ruszki konfigokra van optimalizálva, meg sem kottyan egy 4 magos i5-nek, ezért alig pörgeti a cpu magokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!