Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a konfighoz kell meg...

Ehhez a konfighoz kell meg valami hutes vagy igy jo lesz?

Figyelt kérdés

Aerocool V3X Black Edition számítógép ház 12 hó gar.

1 db 7 175 Ft

Gigabyte GA-B85M-D2V alaplap 12+24 hó gar.

1 db

Intel Core i5-4460 processzor 12+24 hó gar.

1 db

Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600MHz KHX16C9T3K2/8X memória 12+24 hó gar.

1 db

Kolink 500W KL-500 fekete tápegység 12+12 hó gar.

1 db

Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 12+12 hó gar.

1 db

2016. márc. 2. 06:55
 1/10 anonim ***** válasza:
A tápegység úgyis tönkreteszi a gépet 2 hét alatt, addigra meg mindegy, hogy van-e hűtés.
2016. márc. 2. 07:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Azt a tápot gyorsan cseréld egy minőségibbre. Pl corsair cx430w.

Hamar megfog halni a gêped ha az a táp marad.

Cpu-ra külön hűtés nem kell , a gyári cooler tökéletes hőmérsékleten tudja tartani a 4460-at egy jól szellőző házban.

2016. márc. 2. 07:53
 3/10 anonim ***** válasza:

A gyári hűtőt cseréld le erre:

LC POWER LC-CC-95 (3,3E pcx-en)

A gyárit meg add el 1E-ért, sokak szerint tökéletes, biztos megér annyit. Vagy megtartod tartaléknak.

Alaplapot cseréld erre a végűre, DS3H-A, vagy olcsóbb H81M-S2H lapra.

Házat cseréld valami alsótáposra.

Táp pedig legalább FSP-350W APN legyen.

Milyen VGA van mellé, vagy csak irodai konfig lesz?

2016. márc. 2. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Most raktam a gépembe egy 4460-ast. Tökéletes a hűtése, s elképesztően csendes. Felesleges lecserélni.

Ahogy írták, a tápot felejtsd el.

A konfigodhoz a tápegység meghatározásánál jó lenne ismerni, hogy ha akarsz bele vga-t, akkor milyen típusúban gondolkodsz.

2016. márc. 2. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Megnézném egy játék alatt a gyári hűtőt, vagy egy azt szimuláló teszt alatt. Valószínűsítem a 70-80 fokot és a zajt is.

Gyárival szemben az LC P hűtő min. 20-30 fok mínusz és mindezt alig hallhatóan, főképp a gyárihoz képest.

Azt elhiszem, hogy a win asztal "futtatásakor" a gyári is halk vagy net film alatt. Egyébként tuti nem.

2016. márc. 2. 10:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is használtam gyári hűtőt egy i5 2500-as procin, ráadásul még csak nem is a rézmagosat csak a sima alumínium hűtőt. Stressz teszt alatt is 60 fok alatt volt, a hangját pedig a videokártyám ventije elnyomta, szóval még hangosnak sem mondanám.
2016. márc. 2. 11:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Gtx 750 ti lesz hozza
2016. márc. 2. 11:31
 8/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 mit tuti nem? eleg reg kint van Haswell vagyis ez nem csak velemeny kerdese, office ra nem vesznek i5 ot (hutesre utalva, bar ezesetben tenleg hasznos lenne tudni lesz e es milyen vga

alsotapos hazat es 350apn t ajanlani egyszerre sok ertelme van szerintem...

de termeszetesen jobb hazra es jobb tapra szukseg lenne

2016. márc. 2. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Valaki csinálna egy aida stressz tesztet egy i5-4460-al gyári hűtővel és bemásolná a képet?

Nekem ezt sikerült összehozni egy gyári hűtővel és egy lc-cc-95 hűtővel egy 80W tdp proci alatt.

[link]

[link]

Asszem szembetűnő a különbség. De meg lehet nézni a kommenteket is pcx-en a hűtő alatt, akik intel hűtőt cseréltek erre, mennyit csökkent a zaj és hőfok.

KONTÁR

Mi a gond az alsótápos házzal és az APN táppal? Miért ne lehetne irodai gépbe i5? Egy rendereléshez celeron kell vagy mi? Irodai az nem csak az office programokat takarja ám.

2016. márc. 2. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

4 óra full hd max beállításos wotozás után a cpu hőmérséklete 51 fok volt (AIDA). A venti hangját nem is hallani, vagy csak alig.

Mivel a wot 2 magos béna ruszki konfigokra van optimalizálva, meg sem kottyan egy 4 magos i5-nek, ezért alig pörgeti a cpu magokat.

2016. márc. 2. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!