Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem lehet használni az...

Miért nem lehet használni az DVD írómat?

Figyelt kérdés
Ashampoo Burning Studio 9 iró programot használok és amikor írok adat DVD-t akkor sose jó mindig kiírja hogy sikertelen... De a DVD-RW-el nem miért van ez??A nero sem müködik :S
2010. ápr. 1. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
A Nero mit ír ki? Milyen típusú DVD író?
2010. ápr. 1. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy az iróval van vmi.De én is a NERO-t ajánlom vagy a Clone DVD-t.Meg lehet,hogy nálad be van kapcsolva a túlirás.Ha így van,akkor gyorsan kapcsold kifele.

Am. milyen típusú DVD-t ísz?DVD5 ,vagy DVD9-et?

2010. ápr. 1. 16:20
 3/8 A kérdező kommentje:

mind2őt irom

és mind a 2 nél rossz

a Neroban köjön az a X hogy sikertelen az irás meg a

Ashampoo Burning Studio 9 ban is ugyhogy nemtudok mit tenni

de az az érdekes hogy a DVD-RW t normálissan megírja meg minden de dvd5 nem

2010. ápr. 1. 18:25
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és a tipus neve: PIONEER DVD-RW DVR212D
2010. ápr. 1. 18:26
 5/8 A kérdező kommentje:
a NERO pedig nemtudom felrakni amikor az installnál vagyok kijön három gomb hogy mind kijelöl egy vagy semelyik meg van egy kis ablak amiben nincs semmi és ezért használom a PIONEER DVD-RW DVR212D de már egy 6 nero letöltöttem és mind ilyen volt klömb ez a nero 9 amire gondolok
2010. ápr. 1. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg, itt is a Nero nem más, mint "15 napos próbaváltozat". Egyébként fizetős progi. Ezért töltöd le hiába akárhányszor.

[link]

2010. ápr. 1. 19:59
 7/8 A kérdező kommentje:

De nem ilyen hivatalos oldalakrol mint itt a nero.com ra vezet hanem a warez meg torrent ben de asszem megvan a hiba

az hogy túl gyorsan irom de nem hiszem hogy ez lenne a gond

2010. ápr. 1. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy túl gyorsan írja. Évek óta van Nero a gépemen, nincs vele semmi gond. (CD-ről telepitettem). Könnyen lehet, hogy a torrent és warez oldalakon vannak hibás progik. Nem volt szerencséd, ilyeneket töltöttél le, lehet ott jó is.
2010. ápr. 1. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!