Milyen alkatrészt cseréljek ki a számítógépemben?
Figyelt kérdés
Intel Core i5 2500
Ati Radeon HD6950 1gb
4gb noname ram...(erre nem vagyok büszke)
Chieftec iArena 500w
Gigabyte Z68P-DS3
60gb Kingston SSD V+
250GB Hitachi HDD
Gondolom a merevlemezekkel gond nem lehet, szerintem a memória amit bővíteni kéne és egy videókártya csere.
Szerintetek?
2016. márc. 1. 21:58
2/5 anonim válasza:
egy táp csere sem ártana mert nem túl stabil. de a ram/videókártya csere sem ártana.
3/5 MGéza válasza:
A kártya maradhatna, ha lenne rajta 2gb vram, mivel ereje van, dx11-et tud, így karcsú viszont karcsú. Hdd nem ártana nagyobb. Plusz említve volt ram, táp.
4/5 T/Z válasza:
"Hdd nem ártana nagyobb"
Má' bocs, de ez mi? :o
Had döntse már el a kérdező, h mekkora háttértárra van szüksége.. ráadásául, ha egy 2 terás merevlemezt tesz a 250-es helyére, attól nem lesz több FPS-e. -_-
5/5 MGéza válasza:
"Má bocs ez mi" Stílus, az van. "Nem ártana" Értsd: szerintem, jó ha van. Pár éve én se gondoltam volna, hogy 200-300gb szűkös lehet és most az. Szerintem alap az 1tb manapság, de embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!