Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép játékra, tapasztalt...

Számítógép játékra, tapasztaltak? 240. 000 Ft

Figyelt kérdés
Szóval, gépet vásárolnék játékra. Bartátom mondta hogy 240.000 Ftból már combos dolgokat lehet összerakni! Én viszont nem érteke ehez, ezért TAPASZTALT emberek segítségét kérném. A Gépnek nem kell turbózhatónak lenni, semmit nem fogok csinálni rajta játékon kívül kb. Egy 3 élet évnek órülnék és mostani A+-os játékokkal játszanék, FHDs monitorral. Örülnék egy AMD meg egy Nvidia kártyás megoldásnak is, processorból viszont egy I5nek ha megoldható. Előre is köszönöm szépen!

2016. márc. 1. 21:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jajajja nem baj ha van egy kis hangja mert van egy jól hangszgetelt fülesem, de azért ne legyen olyan a hangja mint egy hajtómünek, családot meg nem zavarja mert messze van a szobám...
2016. márc. 1. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát 100v100hoz azért egy izmos processzor kell és ebben az esetben dominik 2. konfigurációjára hajazok, az én skylake példáimat pedig erre módosítanám:

[link]

Processzort nem kell később cserélni (mivel ebben a foglalatban nincs jobb), viszont beledobhatsz +8GB RAM-ot pár év után ha szükség lesz rá, meg kivághatod a GTX970-et mondjuk egy GTX1080 miatt. Szólj ha valami extra igényed van, módosítjuk.

2016. márc. 1. 22:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor ez az utolsó skylakes konfig kielégíti vágyaimat? :D Megvehetem? :D
2016. márc. 1. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Ilyen pontos leírással elég nehéz rossz konfigurációt csinálni. Szükséges ATX alaplap (hangkártya miatt) így H110-Plus a minimum, szükséges az erős processzor a tömegek miatt így i5-6600 a minimum, ma már 8GB a minimum, GTX970 kell az AAA játékokhoz, SSD nélkül EZEX a minimum, tápegységből mindig jó minőségű kell, de ott is 400W a mininum, Arcadia a minimum.

Tehát megvan egy alap (de nem lespórolt!) nagy teljesítményű konfiguráció, ami közepesen bővíthető, így úgy gondolom, hogy középtávon a lehető legjobb konfigurációt tudtam összehozni. Ha kicserélném a GTX960-ra, akkor meg hosszútávon lenne életképes.

2016. márc. 1. 23:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Tökéletes lesz ez is! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, nagyra értékelem, hogy ennyi időt erre szántatok!
2016. márc. 1. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:
az én gépem 200ezer volt és minden ultrán 70+ fps
2016. márc. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!