Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik lenne a legjobb Intel...

Melyik lenne a legjobb Intel i3 4330 vagy amd fx8350 vagy amd fx6300?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy új asztali gépet összerakni magamnak elsősorban videóvágásra, animálásra használnám. Adobe Premier Pro-t és After Effects-et szoktam használni maximum FullHD-s videókkal dolgozom .Igazából a lényeg az lenne hogy ne akadjon meg ha esetleg egy nagyobb effektet húzok rá a videóra stb, tehát rendesen lehessen dolgozni vele és persze viszonylag gyorsan rendereljen. Emellett játékra is használnám és fontos lenne hogy vigye az új játékokat.E három procin gondolkozok és a GTX 950-es videókátyát néztem ki de ha van jobb ötletetek hasonló árkategóriában akkor azt szívesen meghallgatom. Köszi előre is a válaszokat:)

2016. márc. 1. 17:00
1 2
 11/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#10 persze FX-8350 is bolti garival

#9 nem irta hogy 80 ba vga es cpu n kivul mas is benne kene legyen

mert akkor még hasznaltan is ketes, egy AM3+ os lapot en csak legalabb 1 ev garival vennek...

2016. márc. 1. 18:18
 12/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
* ugyertem hasznaltan lapot
2016. márc. 1. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:

"nem irta hogy 80 ba vga es cpu n kivul mas is benne kene legyen "

ez még mindig nem áll meg 80 ezerben akkor sem :D

2016. márc. 1. 18:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Hát én úgy láttam a neten hogy egy fx8350 és gtx 950 ilyen 50-50 ezer ft körül , de a proci árát úgy nézzétek hogy azt én kb 10-20 ezerrel olcsóbban megtudom szerezni.

És amúgy én gondolkoztam hogy használtan veszek dolgokat a pc-hez csak igazából nincs ilyen téren tapasztalatom , hogy érdemes-e. Egyébként most ezt az i5-ös procit nézegettem és lehet tényleg az jobb döntés lenne. és a 80 000 ezret úgy gondoltam hogy alaplap meg minden nélkül csak a videókártya meg a proci. És nyílván a 80 000FT sem szent írás de azért 90 főlé semmiképpen nem szeretnék menni.

2016. márc. 1. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
veheted használtan a procit meg a kártyát is akár sőt garanciásat is fogsz találni 100% linkelek 1-2 őt i5+vga . többiek is segíthetnek.
2016. márc. 1. 19:16
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 Köszi szépen
2016. márc. 1. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

3 év gari +ajándék ennyiért így !

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 1. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!