Dongaben kérdése:
Ez a konfiguráció "általános használatra" megfelelő lesz, kb.4-5 évig?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a hardverhez (...sem...:D Ez az első saját összeállításom.) Nem vagyok "komoly játékos", tehát megfelel, ha alacsonyabb beállításon megy az a pár játék...Táp, és alaplap ügyben kérnék elsősorban tippet!
Köszi, előre is!
2016. márc. 1. 11:26
11/17 anonim válasza:
Bocsi amúgy én ezt az alaplapot venném Gigabyte Z97X-Gaming 3 :)
12/17 anonim válasza:
Z97X-en killer lan van, kész rémálom, folyton droppolja a kapcsolatokat, cserélhető ugyan rendes atherosra de csak a baj van vele. (tapasztalatból mondom, de ha ráguglizol a killer lanra akkor csak hibákat találsz arról a fosról) Ha nem akarsz azzal kínlódni akkor menekülj az ilyen alaplapoktól.
13/17 anonim válasza:
És te milyen alaplapot mondanál ami jó ?
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! újra! Ez hasznosnak látszik.:D
Arra is gondoltam, hogy videókártyát csak később veszek, mert az i5 6500 2-3 hónapig kiszolgál, de meggyőztél!
Köszönöm még egyszer mindenkinek!
2016. márc. 1. 12:32
16/17 anonim válasza:
Nos, nem akarok nagyon a konfigurációdba belenyúlni, de ha már úgy gondolkozol, hogy majd később veszel videokártyát, akkor az igpu köré kéne építkezni (i7-6700, i5-6600, i3-6300 és G4500nak van erős igpuja). Én így ilyet javaslok:
Később csak belevágsz egy GTX950-től GTX980Ti-t és kész is vagy.
17/17 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm, hogy: "Gondolkozol, tehát vagy"! Jogos, amit írsz, csak, most "csoro vagyok...", ahogy a szomszédom mondaná...:D
2016. márc. 1. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!