Pc (gamer) mindenféle használatra?
Asrock H97 ANNIVERSARY
Intel Core i5-4460 processzor
Kingston 2x4GB DDR3 1333MHz HyperX Fury Black
MSI R9 380 GAMING 4G GDDR5
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Thermaltake 530W Hamburg
Raijintek Arcadia fehér
Pcx-en ez kb 200 ezer.
Ha szeretnél még SSD-t is pluszban akkor egy Kingston 120GB HyperX Fury mehet még mellé, az +15 ezer.
Most komolyan miért ajánlasz 1333-as memóriát??????
Leülhetsz, EGGGYES!!!
Raijintek Arcadia fehér - 8E
Chieftec CPS-500S - 16E
Asrock B85M Pro4 - 18E
i5-4460 - 52E
2x4gb crucial ballistix 1600 - 13E
WD blue ezex 1Tb - 14E
Gigabyte R9 380 WF2 OC 2gb - 59E
Ez 180E pcx-en. A 2gb vram elég erre a kártyára, nagyon max. +5-6ezret ér meg a 4gb verzió.
Ha kell SSD, akkor Hyperx fury 120gb 15E, Samsung 850 250gb 26E, utóbbi akár vinyó nélkül is.
- 8 giga ramot irtatok. Eleg ez videovagashoz, streameleshez, cad modellezeshez? En 16-ot ajanlanek.
- Ha nincs jo zajszuro a mikrofonodon, akkor a geped 5-6 ventillatora nagyon be fog hallatszani a streambe.
Szerintem nem baj ha több a ram :)
Viszont most így nem tudok dönteni, hogy akkor mi legyen.
Ahham :))
Szóval nincs különbség a memóriák között :D (inkább használat függő, hogy mennyit számít, nem gondolod?)
A proci kezeli, olcsóbb is de te a lassabbat veszed :D Grat!
H97 tud raidet pluszban és drágább +2-3E-el. A Pro4 a minimum ajánlott lap gamer gépbe.
Látom most hallod először a Chieftec márkát. Tudsz linkelni egy tesztet ahol ezt a tápot nem ajánlottnak minősítették?
Tessék, tájékozódj. De attól még az EGGYESt beírtam és ajánlom maradj ülve, épp eléggé leégetted már magad. Nem azért vagyok itt hogy téged oktassalak, ha hiányos a tudásod tanulj mielőtt tanácsokat osztogatsz.
Nem rossz, bár a memóriát 2x8gb kit-ben vedd, ha kell a 8gb+. Bár szerintem elég lenne, azért ez csak egy alap i5 konfig.
Én ezt írtam neked 180-ból + alulra írtam az SSD választékot, mert az is belefér. De ha nem érdekel, a ram árát inkább skylake konfigba tedd.
Asrock B150M Pro4 - 24E
i5-6500 - 65E
2x4gb ddr4 2133 - 16E
Többi ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!