Megéri I3 4170? többi lent
Figyelt kérdés
Tudom mindenki lenézi i3-akat de elég jól teljesítenek teszteken, annyi lenne a kérdésem igaz ,hogy 2 magos de 4 szálon fut tehát ha mostanában megjelennek 4 magot igénylő játékok azokat képes futtatni? nem érdekel ha nem ultrán, csak hogy azokkal kompatibilis lesz-e? GTX 750 TI mellé menne,2016. febr. 28. 18:06
1/6 anonim válasza:
Ha meg nincs meg a 750 ti akkor egy 950 et vegyel es egy pentium procit tegyel melle vagy egy i5 ost nem teljesitenel azok olyan jol az arukat nezve az i3 van a laptopomba is tudom laptop de a telefonom gyorsabban tolti be az oldalakat
2/6 anonim válasza:
#1 telefon es laptop teljesen mas sziszteman dolgozik.
Mellesleg a kerdesedre a valasz, tapasztalatbol tudom mondani, 1600x900-as felbontasok, i3 4170 8gb ram gtx 750 ti, medium-on vitte a The Division BETA-t kb 40 atlag FPS-el vitte a jatekot. Tehat nem egy GAMER kategoria egyik sem, de a kerdesedben leirtad h nem szamit ha nem ultran futnak rajta a jatekok. Ez esetben viszont elfognak rajta futni a jatekok ha nem igenyled a max grafikai bealltiast.
3/6 anonim válasza:
Csak azt probaltam magyarazni hogy nem eri meg azt a plusz 10 ezret az i3
4/6 anonim válasza:
#3 nos ebben viszont igazad van, akkor mar ahogy irtad i5 vagy pentium
5/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi, csak 33.000 az i3 4170, i5 4460 pedig 54.000
20.000 nem a világ de nem is kevés:D de átgondolom köszi a válaszokat ment a fel
2016. febr. 29. 07:46
6/6 anonim válasza:
Nagyon szivesen, remeljuk tudtunk segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!