Ez a számítógép jónak számit? Megéri megvenni? Többi lent
HP 350W MAX
Processzor Intel Pentium 4, 3,00Ghz
RAM Kingston 2x1GB (2GB) DDR2 passzív hűtéssel
HDD Seagate 250GB SATA II
Grafikus kártya Intel Grantsdale-G Graphics VGA 64MB
6xUsb 2.0 VGA,DVI,
WIN 7 ULTIMATE
Logitech billentyűzet + Vezetéknélküli EVOLVE egér vagy kábeles Logitech egér. + monitor
Ára: 12.000 Ft
Ha már használtat vennél, akkor olyat keress, amiben legalább 2 GB van, de inkább 4 GB. Erre mehet a Windows10 is. DDR3 is kell.
Kéz alatt nem, csak cégektől érdemes venni, ott garanciát is kapsz. Ezek nyugati leselejtezett gépek.
Veszel hozzá egy VGA-t 10 ezerért, és akkor kb. 2008/09-ig kiadott játékok elfutnak rajta.
Az árát ugyan megéri, de a helyeben én nem vennék ennyire elavult konfigot. Oké, én is ilyesmit vásároltam 2 és fél éve, de az azért volt, mert meg voltam szorulva anyagilag, és mindenképp kellett egy gép netezésre. Most már van némi félretett pénzem, és idén tervezek is belőle egy sokkal jobb masinát venni. Ja igen, és ha CRT monitort adnának hozzá, azt nem igazán javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!