Szerintetek ez a konfig megéri?
Alaplap: Asus z97-k
Proci: i5 4690k
Ram: HyperX 2x4GB white
Videókártya: 2db Asus GTX960 Turbo oc 2gb
Táp: Corsair vs series 650w
Ház: zalman z3 plus fehér ablakos ház
Megéri???
Kedves srac
Oszd ott az eszed ahol kivancsiakra.
1. Kit erdekelnek a netcelebek csak pelda kep hoztam fel az illetot es nemm majomalas kent.
2. Ki a akar tuningolni egy majd szazezres procit.
3. Oke most kiderul hogy keken vilagit a haz akkor nezek masikat
4 nem eleg jo a tap irtak hogy melyik lenne jobb akkor veszek majd olyat
5 minek bele egyszer nyolcas ram mikor ugyan annyi mint a 2x4es es nem akarok 4*8gb (32gb ha nem mennne a matek akkor segitek) ramot pakolni bele minek. Majd 16gb ra fogom feljeszteni de azt is.
kesobb....
Az b+ meg celeb majmolas,
Nem ertem miert jo az hogy sajat magadat oltod itt te..., b+
Ui. Srác
"1. Kit erdekelnek a netcelebek csak pelda kep hoztam fel az illetot es nemm majomalas kent."
Ha nem érdekel akkor miért írtad???
"2. Ki a akar tuningolni egy majd szazezres procit."
Ha nem tudod mit jelent a K-s CPU akkor miért épp azt veszel?
"3. Oke most kiderul hogy keken vilagit a haz akkor nezek masikat"
Mert a képekről nem tudtad kikövetkeztetni?
"4 nem eleg jo a tap irtak hogy melyik lenne jobb akkor veszek majd olyat"
Egy konfig-ba a táp legfontosabb,egy rossz táp elég nagy károkat tud okozni.
"5 minek bele egyszer nyolcas ram mikor ugyan annyi mint a 2x4es es nem akarok 4*8gb (32gb ha nem mennne a matek akkor segitek) ramot pakolni bele minek. Majd 16gb ra fogom feljeszteni de azt is.
kesobb...."
Nem lenne egyszerűbb ha vennél 1*8GB-ot és az mellé később vennél még egy 8GB-ost?
"Az b+ meg celeb majmolas,
Nem ertem miert jo az hogy sajat magadat oltod itt te..., b+"
Nem látod át a szarkazmus lényegét.
Igazából viccnek írtam, de mivel látom szívedre vetted a dolgot, így biztos vagyok már mindenben.
Nehéz azt állítani, hogy Z97 lap és szorzózármentes processzor nem tuningolásra lesz véve. Ha tényleg nem, akkor még ezek sem jók. Nehéz azt állítani, hogy nem bturbot másolod, ha ugyanúgy alja Corsair tápod van (de nem csak alja, hanem veszélyes széria), ugyanúgy SLI konfigurációt építesz (de nem csak hogy 3,5GB-t klónolsz, hanem csak 2-t) és mindent ugyanolyan igénytelenséggel próbálsz meg mindezt egy kartondobozhoz hasonlító valamibe belegyömöszölni. Ezt én azért is veszem biztosra, mert olyan magabiztossággal állítod, hogy minden klaffol, mintha az atyaúristen szólt volna hozzád, hogy te ezt így rakd össze ahogy, mindent próbálsz megmagyarázni. Ennél aránytalanabb csak a trevor vicckonfigja volt.
Az ehhez hasonló személyeskedést meg tartsd meg azoknak a rokonaidnak, akik nem tudtak normálisan megnevelni anno.
#10 +1
Kedves kérdező!
Akkor meg minek veszel K-s processzort?
Neked egy Asrock B85M-PRO4 alaplap kell, meg hozzá egy i5-ös processzor.
Mellé 8giga ram, és egy minimum GTX960Ti 4GB, vagy ennek Radeonos megfelelője (R9 380 4GB), vagy amekkora VGA-t a pénztárca elbír.
Ehhez a már ajánlott táp, ház, háttértár, és kész egy évekig ütőképes gép.
(y)
Mihez akarsz két kártyát?
Mekkora felbontású monitorhoz?
Tudod egyáltalán, h ha egy kártyával egy adott játék stabil 50FPS-en megy, akkor két kártyával nem 100FPS-ed lesz, hanem csak kábé 70?
A két/többkártyás rendszerek nem valami jól skálázódnak.
Csak akkor van értelme, ha nem elég a legnagyobb VGA teljesítménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!