Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer gép összerakás 110. 000...

Gamer gép összerakás 110. 000 Forintból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

110.000 ft-om lenne egy gamer gép összerakásához. Monitor, billentyűzet, egér nem érdekes. Teljesen az alapokról, vagyis ház, alaplap, videókártya stb-it írjatok le árral és névvel!

Elvárások:

-GTA V szaggatás nélkül elfusson (Nem kell a legjobb grafikán, alacsonyon vagy közepesen is elég)

-SeeMTA (már aki ismeri) 40-60 fps között legyen

-Videók készítése, szerkesztése

-Mostani játékok elfussanak szaggatás mentesen.

-Wifire rá tudjak csatlakozni, mivel nem lesz egyenlőre kábel netem.

Nem nagy elvárások, de azt szeretném, hogy a mostani játékok ne akadozzanak. Sajnos nem értek hozzá, ezért is kérem a segítségeteket. A wifis dolgot nem tudom, hogy hogy kellene megoldani, de szerintem az már nem nagy dolog. Előre is köszönöm!

2016. febr. 27. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
akkor gyűjts még.
2016. febr. 27. 14:48
 2/9 BM-Striker ***** válasza:
Ez nem jön ki 110-ből.
2016. febr. 27. 16:20
 3/9 MGéza ***** válasza:

[link]

Ez pont ennyi összerakva és kb ezt tudja Gta 5-ben, a másik meg nem ellenfél, a többi is kb menni fog, max a vid szerkesztéssel lesz némi bajod:

https://www.youtube.com/watch?v=gpdIBoMBCsk

2016. febr. 27. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
2016. febr. 27. 17:06
 5/9 MGéza ***** válasza:
4. válaszoló első belinkelt konfigja elég jó lenne. A gtx 660 erősebb mint egy 750ti. A másik konfig se olyan rossz, csak ott a proci magonkénti teljesítményével van gond. Na meg persze a 0 gari mindkettőnél.
2016. febr. 27. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
2016. febr. 27. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

1. Komment: Nem, nem fogok többet rá költeni, ez a plafon.

2. Komment: Szerintem 110.000-ből ilyen elvárásokkal ki lehet hozni egy jó gépet.

3. Komment: Nagyon köszönöm az összerakást, így gondoltam az ötleteket :D Nos, mint mondtam, nem vagyok nagy gépösszerakó, szóval ha valami baromságot írok elnézést :D Nem láttam a listán videókártyát. Azért nincs, mert integrált, vagy azért, mert elfelejtetted? Egyébként annak a háznak picit húzós az ára, talán ha abból keresnénk egy olcsóbbat, több maradna egy kicsit erősebb alkatrészre. Gondolom döntő szerepet játszik a hűtésben és hogy legyen hely a cuccoknak, viszont szerintem lehetne abból egy olcsóbbat keresni, hogy legyen másra is.

4. Komment: Őszintén szólva használt gépet nem szívesen vennék, mivel nem bíznék meg benne annyira. Viszont pl a PCX-től ha rendelnék (Nagy valószínűséggel onnan fogok), ott garanciát adnak rá + újak is. Sokkal megbízhatóbb, főleg azért is, mert hozzáértők fogják összeszerelni. Viszont a 2. gép, amit küldtél elég jónak tűnik, csak furcsállom, hogy ennyiért ilyen durva cuccok vannak benne + még monitor is. + Mire meglesz a pénz, addigra elviszik, mint a cukrot... Vagy már el is vitték.

5. Komment: Rákerestem az összerakónál a cuccokra, és nem találta. Ugyan ez két másik oldalon. Ha szerinted jó a konfigja, kérlek szedd össze nekem, és írd le kommentben. Előre is köszönöm! És igen, igazad van. Ezek használt gépek, és semmi garancia nincs.

6. Komment: Szintén ugyan az, nem tudom, hogy megérné-e használtat venni ahelyett, hogy összerakottat, amire van garancia és minden új benne.

Köszönöm a válaszokat! Igazából így átgondolva nem is izgat a videózás és annak szerkesztése, szóval az annyira nem fontos. Inkább a mai játékok fussanak rajta el szépen és akadás mentesen. Kérlek titeket, hogy egy összerakó oldalon keressétek ki a dolgokat, majd küldjétek el, mint a 3. Kommentelő! Nem tudom, hogy megérné-e egy használtat venni...

Válaszotokat és segítségeteket előre is KÖSZÖNÖM!!!

2016. febr. 28. 03:08
 8/9 anonim ***** válasza:

A 3. komment egy APU konfig, azaz nincs VGA. A szintje kb. egy GTX750Ti kártya (ami a gamer világba a belépő szint) teljesítményének a fele alatt van.

A "hozzáértők rakják össze szerinted a boltban" kommentedből látszik, hogy nem vágod a témát. Legratyibb módon pont a boltokban csapják össze neked. Aki érti a témát, az saját magának sokkal igényesebben épít gépet.

110-ből vehetsz újat, ami lehet egy APU konfig vga nélkül vagy egy 2 magos pentium egy gtx-750Ti kártyával. Minden új, garival. Viszont kompromisszumokkal viszik a játékokat, akadozással.

Vagy veszel egy igényes használt gépet. Én nagyon preferálom a 775 xeon-os gépeket, mivel olcsón nagy teljesítményt nyújtanak, gyakorlati a tapasztalatom. Simán felveszik a versenyt a 3. 4. gen. i3 procikkal.

Ettől előrelépés csakis a 2.gen. i5 prociktúl felfelé, de azoknak az árát is megkérik.

A gtx-760 kb. a gtx-950 szintje, ami 50E körül mozog.

Döntsd el mit akarsz, egy új dacia-t vagy egy használt audit. De ne akarj dacia árán új audit.

2016. febr. 28. 07:23
 9/9 MGéza ***** válasza:

Kérdező: igen, APU-ra épülő konfig. Azért van benne extra hűtő hogy pici túlhúzást, a gyári turbóig vagy fölé gond nélkül elviseljen. Házból meg hidd el, nem érdemes olcsóbbat venne. Tápon lehet némi takarékosság, egy FSP PNR is jó lehet 5E forintért, de akkor OC felejtve..

Jelen pillanatban olcsóbban nem lehet új gépet összerakni nagyon, G pentiumra épülő is max 15E megtakarítás és abból csak használt vidkari jön ki, Radeon 7770 szint vagy az körül, de oda drágább táp is kell, mert megy rá vga csati is.

2016. febr. 28. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!