Kéne megbízható 400w táp, spire mennyire gyenge márka?
amd a8 7670k proci mellé (minimálisan húzott) szeretnék majd egy r7 videókártyát párosítani, a SPIRE spectra 420w mennyire béna? van olyan ami 10 alatt van és tuti választás gamelésre? akár oc?
itt a linkje:
nincsen
marka a veszelyes/kerulendo/ismeretlen tapoknal szamit
a Spire az nagyon messze van Alulrol a Veszelyestol (remelem ertheto a celzas milyen kategoriat kepvisel a marka)
foleg minnel olcsobban barmi egyre gyengebb minoseget kepvisel
Antec es Enermax legolcsobb tapjai is kerulendoek mint a Antec VP PC es az Enermax NAXN
de pontos tipus szamit...
legolcsobban ezek vannak:
be quiet! System Power 8 400 (S7 is)
FSP Hexa+ 400
Enermax MaPro 400
mar lehet ezek is felmentek de a tobbi meg mégjobban
boltot kelet voln irnod
R7 370 a legerosebb R7 es (most legalabbis) erre 1db 6pin kell, ilyen a 300W osokon is van sokszor a normalisakon, illetve atalakitoval megoldhato...
pcx.hu n arsorrenben amire erdemrs lehet penzt pazarolni:
FSP 350W FSP350-60APN
(netan: Chieftec 450W CTB-450S A-85)
Corsair 450W VS450
Chieftec Force CPS-350S 350W 85+ bronz 12cm ventillátorral dobozos
Be Quiet! 350W System Power B8 Bulk BN257 OEM (most jelent meg valamikor a napokban)
FSP 400W 400-60APN OEM
FSP 460W FSP460-60HCN OEM
Be quiet! 350W System Power S7 BN141 OEM
Chieftec 450W CTG-450-80P OEM
EVGA 430W 100-W1-0430-KR
az OEM k hez nem jar kulso tapkabel (amit elektromos halozatba dugsz) es netan csavarok sem (4 kell beszereleshez) bar ezt lehet adnak vagy lehet veni par forintert, a tapkabel is par szaz forint
tuningra egy sem idealis, de minimalis/egeszseges tuning "mindegy"
vga t meg elbirnak 1db 6pin est mind ellenben paron nincs pcie csati APN eken meg a CPS en nincs (atalakitozni kell tehat)
Itt van a legszarabb (de vélhetőleg legolcsóbb) tápegységek, amik legalább nem veszélyesek.
Antec NeoECO
Antec VP
BeQuiet! System Power 8
Chieftec A80 (CTG)
Chieftec Force (CPS)
Cooler Master B
Cooler Master GX New Storm
Corsair CX
DeepCool Aurora
Enermax MAXPRO
EVGA Bronze
EVGA SuperNOVA B2
FSP Hexa+
Seasonic ECO
Super Flower Amazon
Thermaltake Smart SP
Xigmatek Maverick S
Xilence Performance "A"
Zalman GLX
hú skacok köszi a részletes választ :)
igen általában pcxnél vásárolok elég megbízható boltnak bizonyult :)
jelenleg nem viszem túlzásba a húzást mivel az A8asom 3,7ghz-en tünt a legstabilabbnak a konfigomban és alapon 3,6-3,8között ugrálna proci stock, viszont a igpu t meghúztam vagy 10%al
r7ben max r7 250el lehetne párosítani a procival de elv annak se kell külön tápcsatlakozó
Hát nem tudom mennyire érdekel téged a téma vagy hogy mit vársz el a tápegységtől, igazából ezt az egészet elég sokáig lehet vesézni.
Amiket felsoroltam, azok sem alkalmasak processzorhúzásra, akkor a tied vajon mennyire. Középtávon károsodhatnak az alkatrészek, meg benne van a pakliban, hogy felgyújtod a házat egy áramszünet alkalmából a hiányos védelem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!