Mennyire megbízható a Seagate HDD márka?
1: Ne haragudj hogy kijavítalak, de az 7/24. 7 nap a héten, 24 óra egy napban :)
Kérdező: A Seagate neves gyártó, semmivel sem rosszabbak bármely másik cég termékeinél az övéik. Nyugodtan megveheted.
Ezen felül én is csak rosszat szoktam olvasni a seagate vinyókról (kivéve persze most az első két válaszban).
VipeM: Rengeteg Seagate-em és Toshibám volt, melyekkel teljes mértékben elégedett voltam.
1 vinyóm halt eddig meg: Az azért (80GB régi 2,5" Toshiba), mert eltömődött a forró laptopom kifúvó nyílása és púpodásig melegedett a laptop belseje. Másik Toshibára (250GB, 2,5") cserélve még ma is, 7 évesen is teljesen jól működik annál, aki megkapta a gépet.
Illetve a kezeim alatt egy Western Digital 1 TB halt még meg, az is azért, mert miközben gépet szereltem (semmi extra, ellenőriztem működés közben a belsejét), lekapcsolták a fali biztosítékot és nem tért vissza a HDD olvasófeje alap pozícióba, hanem elakadt - véglegesen.
Samsung, Seagate teljesen jól teszi a dolgát több példányban is és korábbi gépeimben is.
De egy HDD-nél úgysem lehet nagy időkre tervezni, 5-7 év már jónak számít manapság. Ezt is SSD is tudja hozni, a sebességük azonban jócskán eltér, árban pedig szinte egyazon kategória (igaz, különböző mérettel).
Az én igényeimet mára kiszolgálja 2 darab 120 gigás lemezke is, de ez már egy másik történet.
Túl hosszúra kerekítettem. Szóval jók a felsoroltak, ennyi a lényeg, nem csalódtam még bennük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!