Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem megy ezzel a rammal?...

E.X.E (H.U.N) kérdése:

Miért nem megy ezzel a rammal? KVR1333D3N9-4G

Figyelt kérdés

adott 2db KVR1333D3N9-4G ram az egyiket nem rég vettem amásik már régőta megvan az új ramot beteszem a gépbe és lfagy terhelés alatt (kb 10perc BF3) és lefagy a gép

ha benn van az osszes ha csak a rossz ugyan ez...!

De :D nekem egy asrock fm2a75 pro4-m lapom van nekem nem megy! az új rammal kesves ismerősnek egy ga-f2a55m-hd2 rev.3.0 van neki megy! egy 2gb-s gial ram mellet..

az én gépemben már volt 2x kingston kvr13n9s8/4+ a régi 4gb-s KVR1333D3N9-4G tehát a foglalatok jók !

ilynekor mivan volt már nekem iylen de akkor a ramo volt szar és akor is elkültem ehez az ismerős hoz neki sem ment, ezst is elkulem, neki 1x2x lefagyot és azóta is az az 2-3 hete megy neki :D akor most ? :D

2016. febr. 25. 15:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Fuss neki még egyszer és írd le szépen, érthetően. lehet hogy én vagyok már öreg, de ez nekem nagyon zanza.

Az alaplapod ezeket a memókat biztosan támogatja:

[link]

A használni kívánt memóriamodulod a kód alapján egy kingston 2 gb-os 1333 mhz-es cl9-es value ram.

A támogatási lsita is jelzi, hogy ez jó bele.

ha a géepd a használat alatt lefagy, az lehet ram hiba. Ha csak ezzel jelentkezik, ugyanúgy fog a többivel is, azaz rossz az adott ram.

Ha az ismerősödnél viszont megy, akkor okozhatja hardveres, vagy szoftveres ütközés.

Szedd le a legfrissebb alaplapi illesztőprogramokat:

[link]

2016. febr. 25. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!