Ha sok weblapot lapozok es a nyitvalevo lapokat is lapozok az a ramot terheli? Tobb rammal gyorsabban megy ez?
A nyitott lapok a processzort és RAM-ot is terhelik.
A betöltés gyorsasága kapcsolta sebesétől függ. He processzor vagy a memória tál van terhelve, akkor ez egész belassul.
A kevés RAM nem akkora god, ha SSD-n van a rendszer, a gyors elérésű lapozófájl miatt.
Koszi a valaszokat. Van egy hatar amikor hirtelen belassul, de akkor mar nagyon sok ablak van nyitva. Eddig azt hittem az internet lassul be olyankor de ezekszerint akkor telik be a ram s ezert lassul be s hiaba teszek bele tobb ramot attol nem lesz gyorsabb csak kesobb lassul be?
Jol ertem?
En a belassulas elotti sebesseggel nem vagyok megelegedve az meg megokdhato hogy annyi ablakot akkor nem nyitok meg amitol a nagy belassulas jon.
Gyakorlatilag igen.
Egy alkalmazás olyan gyorsan fut, amennyire a legszűkebb keresztmetszet engedi.
Ha elég gyors a processzorod, és van elég szabad RAM-od akkor internet kapcsolat lesz a szűk keresztmetszet egy böngésző esetében.
Egy multiplayer játéknál hasonló a helyzet pl.
Akkor van lag, ha ezek egyike vagy kombinációja teljesül: kevés RAM, lassú/túlterhelt háttértár, lassú/túlterhelt CPU, lassú/túlterhelt internet kapcsolat, más játékosnak van lag-ja.
lehet hogy nekem olyan megoldás lenne a legjobb, ha kapcsolat nélküli munkába váltanék. lehetséges egy weblap összes oldalát letölteni s utána már csak az oldalak közt lapozgatni?
szerintem ez lenne a leggyorsabb megoldás.
igaz ehhez végkép nagy ram kellene, de ez tünik megoldásnak.
vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!