Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Váltsak haswell-ről skylake-ra?

Váltsak haswell-ről skylake-ra?

Figyelt kérdés

i7 4790+H97+16Gb DDR3 1600Mhz jelenlegi konfigom, erre cserélném

i5 6600+H170+16Gb DDR4 2133Mhz

Tudom hogy így vissza esek a processzor erősségéből, de amíg jó árban tudom eladni addig használnám ki, meg aztán ki tudja Dx12 alatt mennyire lesz észrevehető a különbség, ugye driveresen is elveszti az előnyét, és minél inkább skylake fejlesztenek/optimalizálnak játékokat.

Ki hogy gondolja ezt?

2016. febr. 25. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
nyugodtan váltsál.Megéri váltani.
2016. febr. 25. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne,főleg ne egy ilyen erősségű konfig-ot.Inkább vegyél mellé egy erősebb VGA-t vagy várd meg a következő generációsokat,a haswell még ki fog szolgálni pár évig.DX12 meg még messze van.Látom egyre többen dőlnek be ennek a marketingnek...
2016. febr. 25. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
túl sokat nem nyernél vele, szerintem ráérsz még, 2 max 3 év múlva lenne értelme, szerintem.
2016. febr. 25. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
dehogy fejlesztenek a skylake-ra.. a legtöbb gépigény is sandy bride i5-öt vesz alapul és ezek a gépigények is túl vannak méretezve :D szerintem csak hátrányod lenne belőle ha most váltanál.. a teljesítmény csökkenne de sokat nem nyernél belőle hosszú távon se..én még várnék pár évet
2016. febr. 25. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem nyernél vele , sőt még gyengébb lenne.
2016. febr. 25. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
A játékfejlesztők architektúrára nem szoktak optimalizálni, maximum magokra és ebből a szempontból haswell és skylake között nincs különbség, ezért nincs értelme.
2016. febr. 25. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben meghagynám a mostanit. Persze a te dolgod.
2016. febr. 25. 16:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látom nem lenne neki előnye...akkor nem is fárasztom magam a eladással,beszereléssel.

Köszönöm mindenkinek hogy segített! Zöld pacsik mentek!

2016. febr. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!