Intel Skylake alapú PC konfiguráció 140 ezer forint körül?
Szeretnék venni egy új számítógépet, többnyire csak netezésre, filmnézésre, alkalmanként FL Studiora és játékokra használnám. Fontos számomra hogy később fejleszthető legyen, és modern alkatrészekből álljon.
Processzornak egy Intel Skylake Intel Core i3-6100-at néztem ki,
Alaplapnak hozzá egy Z170 chipkészlettel rendelkezőt szeretnék.
Memóriából DDR4-ben gondolkozom, Dual chanel 8GB-ot.
Merevlemez egy 1 terrás 7200RPM-es megfelelne, külön partricióval az operációs rendszernek és néhány fontosabb programnak.
Videokártya terén viszont még nincs elképzelésem, GTA V, Star Wars Battlefront, Fallout 4, Witcher és hasonló játékok jó lenne ha elfutnának közepes beállításokon.
SSD-re nincs szükségem.
Tápegységből FSP-t és Chiefteket preferálom.
Házra nem szeretnék nagy összegeket költeni, de azért egy jól szerelhető és minőségibb ház fontos.
Mit gondoltok erről az elképzelésről ?
Ha jó, tudnátok nekem írni konkrét konfigurációkat ? Legjobb ha egy helyről, összeszereléssel meg tudom rendelni a gépet.
Ez így lehetetlen 157ből sikerült csak kirakni amiket kértél bele + egy gtx 750ti ami ígyse valami erős vga
140ből csak 4. genes i3al lehetne megoldani nem mintha az rossz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!