Süvítő hang a gépházból?
Mostanában lettem rá figyelmes, hogy például ha egy "nagyobb" játékot indítok akkor olyan érdekes sípolás, inkább már süvítésnek mondanám, és változó hosszúságúak, pld Fifa 16 , GTA 5. A múltkor addig nem hagyta abba míg újra nem indítottam, de csak ha így netezésre használom semmi, esetleg nagyon ritkán.
A Fifa és a GTA is eredeti, szóval nem gondolnám, hogy a 2 eredeti játékom a baja a gépnek :D Egyszer egyébként meg is fagyott elég rendesen, utoljára pedig ilyen még az első gépemnél volt Windows XP ezelőtt 6-8 évvel :D azóta meg elszoktam ezektől a finomságoktól..Mi lehet a problematyika?!
Válaszokat Köszönöm!
Semmilyen más zaj nincs, szinte hangtalan a gép, kivéve ha azt a hangot hallom, a táp nem fúj meleg levegőt, 1 hónapja terheléses tesztek alá vetettem, a VGA EXGA GTX 760 2GB ACX SC.
Proci terhelés alatt volt 48fok 25 perc alatt. (Aida64) (FX8350)
VGA 78 fok furmark3d-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!