Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora táp kell egy ilyen...

Mekkora táp kell egy ilyen konfighoz?

Figyelt kérdés

alaplap: ASUS Z170-A

CPU : Intel 6600

GPU : GTX 970

pár venti ,3 HDD , ( Esetleges későbbiekben bővítés akkár nagyobb kártya ...stb ) Most egy nagyon régi 550 esem van és ,hogy egy 650 gold elég lenne ?

2016. febr. 24. 13:37
1 2
 11/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#8 muszaj kompromiszumot kotnie (gepenek is) persze ha abbal akart valasztani

az az erdekesebb hogy a hatasfokat se hozza amit papiron kellene, akkor sok ertelme nincs is (ebbol a szempontbol)

amugy arra kerdeztem ra hogy EA-550 t valahol arulnak 21 ert? es konyen hozza tud jutni ott?

2016. febr. 24. 16:49
 12/14 A kérdező kommentje:
boltok ipon/pcx/aqua kb ezeken szoktam nézelődni a táp amire meg gondoltam EVGA SuperNOVA G1 650W vagy pedig a EVGA SuperNOVA 650 GS A mostani tápommal se lenne sok baj csak nincsenek rajta megfelelő csatlakozó mivel a kártyához egy 6 és egy 8 tűs táp kell és csak 2 hatos van rajta a mostani táp márkája egy Chieftec GPS-550AB-A
2016. febr. 24. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne G1 se GS, hanem G2 legyen. Azzal nem jársz rosszul.
2016. febr. 24. 17:59
 14/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#11 ok

GS 550 bosegesen eleg mint lathatad

G2 550 hez pedig ha hozza tudsz jutni az nagyon jo vetel lenne

650 re akkor van szukseged ha SLI t tervezel de akkor is inkabb csatik miatt, vagy pedig ha tuningolod a vga kat

ellenben sli 970 el nem erdemes

jofele valogatal mert evga gold tapjai maga nemukben mind jo vetelesek de azert kulonbozo celra idealisak tipusto, fuggoen

Szia

2016. febr. 24. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!