Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ilyen konfighoz megéri új...

Ilyen konfighoz megéri új házat venni nyárra?

Figyelt kérdés

A konfigom a következő:

Asrock H67M alaplap

Inter core i5-2300 2,8 ghz

Cooler master elite 600 w táp

8 gb ddr 3 ram

Gigabyte radeon r9 380 4 gb ram

Samsung 1 TB HDD

Most éppen egy Cooler Master Elite 335 házam van. Tetőtéren lakok és kánikulában elég meleg van itt. A videókártyámat nem rég vettem és később utána olvastam annak, hogy a gigabytenak nem a legerősebb a hűtése és nem e kéne egy újabb jobb hűtésű házat vennem.

2016. febr. 15. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tökéletes a mostani házad is.
2016. febr. 15. 21:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Amikor játszok valamivel akkor kissé felszokott melegedni a ház oldala ahol a videókártya van ez nem tudom mennyire gond.
2016. febr. 15. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
egy programmal nézd meg a hőfokokat ne csak úgy mint a fürdővizet hogy a kezeddel megtapogatod :) tehát tölts le egy aida64-et vagy egy everestet és nézd meg a PONTOS hőfokot a cpu illetve a videó kártyának és ha tényleg kicsit melegebbek a dolgok sem muszáj egyből eldobni a házat próbáld meg hogy hátra beleteszel még egy Ventit (ha még nincs bent mivel gyárilag nem tesznek bele) és akkor is teszteld le ha akkor sem próbálj meg pillanat ragasztóval a Gépházon belül a "plafonra" felragasztani egy ventit és próbáld megint újra ha akkor is gond van akkor ténleg vegyél egy új gépházat.
2016. febr. 15. 22:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Első mondatodon jót nevettem. :D

Játékon belül is lehet hőfokot mérni? Hogy megjelenik egy kis szöveg és kiírja, hogy hány fokos?

2016. febr. 15. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:

igen ezt az "MSI afterburner" nevű programnál belehet állítani hogy játék közben mit mutasson (hőfokok,kihasználtság stb..)

[link]

Ez egy hivatalos link innen le ehet tölteni .nem illegális.

2016. febr. 15. 22:44
 6/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ebbol a 335U valtozat eleg jonak mondhato

ez viszont eleg siralmas

felsotapos az a fögond vele

neked meg egy közkedvelt hulladek tipusu tapod van...

egy alsotapos haz 10ezertol indul kb.

erdemesnek erdemes lenne tenleg

de elotte vagy utana tapot is valtanek...

amugy +1 arra hogy tegyel bele ventit, elvileg lehet 1 sincs benne

max. 2 teheto belr gyarto szerint

elol BE hatul KI

jo venti 2ezer alatt boven is van

2016. febr. 16. 03:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Istenem mindig van egy pár ember akinek corsair, chieftec imádata van, de a többi tápegység egy hulladék...

Semmi baj nincs ezzel a tápegységgel és jól is kűködik. Előtte volt egy corsair cx430-m ami nem volt rossz, de néha elkezdett zörögni és kikapcsoláskor mindig elkezdett enyhén sipolni. Ennyit arról, hogy csak a corsair tud jó tápokat csinálni!

2016. febr. 16. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem azért mondjuk mert a corsair sokkal erősebb hanem azért mert több biztonsági előírása van mint egy cooler master tápnak tehát megbízhatóbb táp.
2016. febr. 16. 13:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Direkt úgy vettem ezt a tápot, hogy előtte utánaolvastam mit írnak róla. Először egy olcsóbb Akygát néztem ki, de mivel sokan ócsárolták, így a cooler mastert néztem ki és a legtöbben azt írták róla, hogy megbízható, most meg kapom azt a fejemre, hogy szart vettem. Lekellet cserélnem mert az a 430-as már kevés volt és szeretném később bővíteni a gépemet. Eddig azt tapasztalom, hogy a tápom teszi dolgát csendes is és nem szokott zörögni és kikapcsolás után nem ad ki olyan sipoló hangot, mint a corsair tette.
2016. febr. 16. 14:03
 10/11 anonim ***** válasza:
lehet de ha becsap a villám akkor a táp viszi a gépet a corsair meg lekapcsolja magát.
2016. febr. 16. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!