Ilyen konfighoz megéri új házat venni nyárra?
A konfigom a következő:
Asrock H67M alaplap
Inter core i5-2300 2,8 ghz
Cooler master elite 600 w táp
8 gb ddr 3 ram
Gigabyte radeon r9 380 4 gb ram
Samsung 1 TB HDD
Most éppen egy Cooler Master Elite 335 házam van. Tetőtéren lakok és kánikulában elég meleg van itt. A videókártyámat nem rég vettem és később utána olvastam annak, hogy a gigabytenak nem a legerősebb a hűtése és nem e kéne egy újabb jobb hűtésű házat vennem.
Első mondatodon jót nevettem. :D
Játékon belül is lehet hőfokot mérni? Hogy megjelenik egy kis szöveg és kiírja, hogy hány fokos?
igen ezt az "MSI afterburner" nevű programnál belehet állítani hogy játék közben mit mutasson (hőfokok,kihasználtság stb..)
Ez egy hivatalos link innen le ehet tölteni .nem illegális.
ebbol a 335U valtozat eleg jonak mondhato
ez viszont eleg siralmas
felsotapos az a fögond vele
neked meg egy közkedvelt hulladek tipusu tapod van...
egy alsotapos haz 10ezertol indul kb.
erdemesnek erdemes lenne tenleg
de elotte vagy utana tapot is valtanek...
amugy +1 arra hogy tegyel bele ventit, elvileg lehet 1 sincs benne
max. 2 teheto belr gyarto szerint
elol BE hatul KI
jo venti 2ezer alatt boven is van
Istenem mindig van egy pár ember akinek corsair, chieftec imádata van, de a többi tápegység egy hulladék...
Semmi baj nincs ezzel a tápegységgel és jól is kűködik. Előtte volt egy corsair cx430-m ami nem volt rossz, de néha elkezdett zörögni és kikapcsoláskor mindig elkezdett enyhén sipolni. Ennyit arról, hogy csak a corsair tud jó tápokat csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!