Melyik videokartyat valasszam? Pls irjatok 1 szamot es melle hogy miert azt. Es ne irjatok azt hogy ne ilyet vegyel, mert ezeket lattam olyannak amelyek nem tapellatasosak es nekem olyan kell.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
ja nem akarsz pcie tapcsatist OK
ellenben a tapod gephez nem idealis nem pedig vga hoz
de legalabb ha nem tapcsatis akkor alaplap is vedi vga t vapamenyire
bar egy regi lap (tappal egykoru) ketlem hogy barmit is csinalna hisz a ujakon is vagy nincs vagy "disz"
felmerulhet az is hogy ha nem 3-4szalas (netan nagyon eros modernebb 2szalas) a procid akkor nagyon keves lesz a 750Ti hez
azthiszem neked volt regi tapos kerdesed
Nekem pont olyan kártyám van, mint a 4. linkben, az egyventis Asus. Több, mint másfél éve használom, szeret melegedni (nyáron volt 80 fokos is), illetve a venti sem a leghalkabb nagy fordulatszámon (bár játék hangja elnyomja), de jó kis kártya.
A felsoroltak közül az 1. kártyát válaszd (2 ventis MSI).
Felbontás függő.
Full hd alatt nem fogsz tudni ultrán játszani, de mediumon a legtöbb 1-2 éves játékkal igen.
De kompromisszumokkal mindennel megbirkózik.
Viszont tényleg drága az átkonvertált ár. Itthon már 36000 ft-ért van 2 gigás új 750ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!