Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki tud egy megbízható...

Valaki tud egy megbízható oldalt driverek letöltésére?

Figyelt kérdés

2016. febr. 21. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

www.amd.com

www.intel.com

www.hp.com

...and so on...

2016. febr. 21. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
A gyártó honlapja.
2016. febr. 21. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mid van.

Legegyszerűbb, ha a gyártód honlapjára mész, és rákeresel a termék típusára.

Pl.: Dell Inspiron 15 esetén elmész a dell.com-ra, és a support -- for home -- részen beírod a service tag-et, ami a gép alján van. Úgy kiírja az összes drivert, ami kellhet a rendszeredhez.

Ha nem tudod, hogy mihez kell, vagy egyedi a géped, akkor menj az eszközkezelőbe, és az ismeretlen eszköz tulajdonságainál keresd meg a hardverazonosítót. Az ottani "ven" és "dev" értelmetlennek tűnő számok és betűk halmazára google-özz rá, majd ha megvan, hogy milyen eszköz, akkor a gyártó hivatalos honlapját keresd fel.

Ne várd, hogy egy minden az egyben driver honlap legyen, mert nincs.

2016. febr. 21. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

[link]

Ezzel egy bökkenő van, ha egyben rakod fel az összeset akkor kékhalált kaphatsz. De am én ezzel szoktam szervizelni a gépeket. Csak ne engedd hogy az egyéb programokat is felrakja. Azok semmire sem jók.

2016. febr. 21. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A #4 által ajánlott és hasonló "kitalálom én, hogy mi lesz jó neked" jellegű megoldásokat kerüld el jó nagy ívben. Egyáltalán nem biztos, hogy a megfelelő eszközt fogja felrakni neked.
2016. febr. 21. 19:49
 6/7 Trevor. ***** válasza:
100%

-alaplapgyártó oldala

-videokártya gyártó oldala (AMD, Nvidia, Intel)

stb.

2016. febr. 21. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezeket eddig is tudtam , csak szerintem egy AMD Radeon HD 8500M videókártya és egy A8 6410 többre lenne képes szerintem.
2016. febr. 22. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!