PCX-től fogok gépösszerakással gépet rendelni. Megbízható a futárjuk, nem okoz kárt a termékben? Egyébként a gép alkatrészeinek a dobozait is elküldik? (gépösszeszerelést is kérek majd. )
Ez engem is érdekelne..
Ha nem kérek összeszerelést, akkor megkapom a dobozokat?
Hogy van becsomagolva?
A futárcégre értettem én is,a cuccot a pcx csomagolja ,a futár csak hozza viszi.
Ha jól láttam anno az MPL kocsiját akkor ilyen rekesz szerűségek vannak kialakítva,amik fixek és nem tudnak csúszkálni :) a postakocsik pedig max 60-70-nel mennek ,monitort féltettem,de hibátlan volt az is.
Szerintem ha komplettbe kéred összerakva akkor megy szépen a gépház dobozába ami olyan doboz,h 4-6 db hungarocel támassza a doboz falától el a gépházat.
Ha nem kérsz összeszerelést akkor (mint én) egy toszott nagy csomagot kapsz és több kicsit ,magyarul mindent feladnak.
Én ilyen giga csomagot kaptam és 3 forduló volt mire felértem mindennel :)
Hongkongból, Kínából meg Fülöp szigetekről ideér minden. Pont az utolsó 100 km-en lenne gond?
Egyébként én azért elkérném összeszerelés esetén is a dobozokat. Egy eladásnál értéknövelő tényező, ha meg van az i7 doboza. No meg a polcon is jól mutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!