[link] mert nekem nem Nagy játékokra kell Példának mondjam ETS 2 meg The Binding of Isaac Afterbirth mobdjuk ha nagy játék is el fut rajta ajkor annak is örülök
elég, de ennyi pénzből 4. generációs intellel valamivel jobbat ki tudsz hozni, ami esetleg más, újabb játékokat is visz jobb felbontáson.
2016. febr. 21. 17:44
2/12 anonim válasza:
Hat ha normalis tap es winyo lenne benne es nem lenne benne vga akkor meg meg is vennem de direkt susmakolnak a tappal meg a winyoval rakna bele valami olcsot es szevasz
még jó is lenne ha mondjuk egy corsair cx 430 kerülne bele ami 14 ezer és 58 ezer forint a gtx 960 2gb phantom és 1 dvd író sem ártana a gépbe.
2016. márc. 13. 21:28
5/12 anonim válasza:
4
Mi a francnak dvd író??? Egyébként meg gtx-960ból 4gb verzió éri csak meg.
3
compker.hu oldalon egy H110M-HDS lap i5-6400 procival és 1x8gb ddr4 rammal jobb alap lenne.
2016. márc. 13. 22:50
6/12 anonim válasza:
apukádnak azért ! persze ki sem használja a 4gb vramot csak tele pakolja a vramot egyes gagyin optimalizált játékoknál !! tanulj !! utána pampogj !!
2016. márc. 13. 22:58
7/12 anonim válasza:
CPU-VGA párosítás nagyon aránytalan. A táp pontos típusát nem írják. A gariztatással is lehetnének problémák, mert előre összerakott gép. Nem lepne meg, ha túl lenne árazva. Én nem venném meg.
2016. márc. 13. 23:22
8/12 anonim válasza:
Igen cx430 lesz benne most vettem eszre eossz kepet linkeltem :D
Minek bele dvd? Semmi szuksegem ra, steamen es originen van minden jatekom ...
2016. márc. 13. 23:26
9/12 anonim válasza:
Mi az, hogy nem kell DVD író?
Én egy 270 ezer Ft-s géphez tettem DVD írót, az bármikor kellhet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!