Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik legyen?

Szerintetek melyik legyen?

Figyelt kérdés

GVA-t szeretnék venni, de jelenlegi keretem ezt engedi, és nem tudok dönteni, hogy melyik legyen. Haverom szerint inkább gyűjtsek, és jobban járnék a 970-es szériával.

[link]

[link]

2016. febr. 20. 02:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyűjts a jobbra +1
2016. febr. 20. 02:38
 2/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

4GB os 70ezer alatt jo vetel

hasonlo 970 30-35-40ezer el dragabb kb. ...

persze 960 4GB van 63ezerert is kb. ... igazsag szerint eleg belole ez is valamelyik legolcsobb ha GigaByte tol felsz akkor egy masik legolcsobb MSI nek is van olcso tipusa de Gainward is eleg olcso

szerintem ha nem laza a kereted akkor aznuj szeriakig (Pascal) huzd ki 960 nal, ha majd hamar lecserelned akkor 2GB os is eleg, de akkor szerintem 950 el tudsz rendesen sprolni... ez kb. 15% al gyengebb de majdnem 45ezer korul is megkapod, 50alatt mindenkepp

2016. febr. 20. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!